Ванеса Уилямс и Витомир Саръиванов гостуват в списание ROUGE

Ванеса Уилямс: “Според брат ми най-красивите жени са в България”

Американската звезда Ванеса Уилямс даде своето първо интервю за българска медия. Пред сп. ROUGE актрисата развенча тайните за своята красота и откровено сподели: „Аз съм фен на ботокса!” Нашумяла напоследък и с ролята си на Вилхелмина Слейтър в сериала „Грозната Бети” тя разкрива пикантни подробности от снимачната площадка, личния си живот и защо се отказва от титлата „Мис Америка” през 1984 г. „Макар че си върнах короната, аз бях първата афроамериканка, станала „Мис Америка”. Това завинаги ще остане исторически момент.”

Разберете и на каква цена Витомир Саръиванов е готов да сподели истините за себе си. „200 хиляди лева са ми малко, но не защото съм лаком за пари, а тъй като мога да кажа неща, които струват много повече”, категоричен е известният водещ.

В рубриката 10-те ЗА изявената журналистка и PR специалист – Соня Колтуклиева коментира и разсъждава върху кризата, лукса, демокрацията и Бойко Борисов.

„В целия свят има дефицит на солидни политици. Кой замести стратезите Митеран, Кол, Тачър, Буш-баща? Шоумени като Саркози и Берлускони – любители на топ-модели и невръстни девици. Най-прилична в тази шампанизирана мъжка компания изглежда Ангела Меркел.”, твърди Соня.

И още: кои са звездните любовни триъгълници на 2009-а, кои модни тенденции властват в новогодишната нощ и кои са законите на Christmas Make Up. Към декемврийския брой читателите на ROUGE ще открият и специално приложение – книжка Christmas gifts с интересни shopping дестинации и атрактивни предложения за подаръци.