Ваня лесбийка в „Ти ли си“, Азис припява – видео от Фен ТВ

Женски ласки в новия клип на Ваня „Ти ли си”

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=GUbp14kPi2Y

Ваня започва годината доста провокативно. Новата й песен Ти ли си разказва за голяма, изпепеляваща любов.

Скандалното обаче идва с видеоклипа към нея. Очакванията са да видим певицата в компанията на някой красив мъж. Такива присъстват в лентата, даже няколко. Но жената си избира… друга жена!

По пътя към хотелската стая, в която имат среща, тя хвърля, освен задръжки, и дрехите си. Но не това, и дори не нежните ласки, които двете дами си разменят, е апогеят на ситуацията. Кулминацията идва, когато в стаята влиза трета жена с… пистолет в ръка.

Нежната половина на човечеството е пословична по отношение на силата на чувствата си и че както може безумно да обича, по същия начин може и да ревнува. Именно това, както и свободата да бъдеш с когото желаеш, независимо от неговия пол, раса или религизона принадлежност са основните тези, върху които е изграден проектът. Ваня, като широко скроена личност, ги подкрепя напълно. Още повече, че е въвличана в подобна история преди години. Една девойка била влюбена в нея и я преследвала.

“Бeше хубава на външен вид, но аз просто не изпитвам такива влечения ”, откровеничи половинката на DJ Дамян.

Песента е по музика на Мартин Биолчев и текст на Йордан Гергов. Интересна подробност е, че нейн кръстник е Азис. Ваня още не била избрала заглавие, когато помолила колегата й да запише вокалите в интрото. Той импровизирал с въпроса “Ти ли си?”, а на изпълнителката на „Ара мюзик” толкова й харесало, че озаглавила така сингъла.

Видеото е заснето от режисьора Николай Скерлев, а фотограф е Александър Евтимов.

Гледайте “Вмeсто сбогом” в ефира на Фен ТВ и в Youtube.

 
По темата: , ,