Ваня Червенкова: Мариан е гей и мога да го докажа

Ваня Червенкова: Мариян скри, че е гей, нека ме съди!

Ваня Червенкова представи своя поглед от събитията в Къщата ва ВИП Брадър 2013. В телевизионно интервю бизнесдамата открито заяви, че Мариян Кюрпанов е с различна сексуална ориентация.

„Аз не съм против сексуалната му принадлежност. Какво лошо има в това да имаш различна сексуална принадлежност? Това, че той се криеше зад красивата Лияна го прави различен и фалшив. Защо той се срамува от това, което е?! Защо го крие?! Нека излезе и ме съди за това, което твърдя. Мога да го оборя с всякакви аргументи в съда“, подчерта Ваня Червенкова.

„Не Тервел беше в леглото на Лили, а Лили беше в леглото на Тервел. Мъжете са си мъже. Няма мъж, който да има едно изкушение пред себе си, и да устои. Много си обичам Лили, но й казах: „Ти нямаш работа в неговото легло“. Така че Тервел да се изкарва виновен за тази ситуация, пренебрегвайки жена си и детето си, е абсолютно неправилно“, коментира Червенкова.

Червенкова заяви, че ще се подложи на полиграф, за да опровергае твърденията, че процентите от положителния за нея вот са благодарение на есемеси, изпращани само от 4 СИМ карти. „Ние всички сме разчитали на подкрепата на някого. Но това е напълно нормално. Да поиска човек подкрепата, а не да я организира! И да се спре с моите „феноменални“ връзки с моите руски партньори. Хората, които имат възможност да платят за едно такова гласуване, не биха влезли във „ВИП Брадър“ за хонорар“, отсече варненката.

Мариан: Харесвам Лияна, но моят живот не е тук

Моделът и бизнесмен призна, че определено има симпатии към поп-фолк певицата, но има много неща, които пречат на отношенията им.

В къщата на VIP Brother обаче не успял да се разкрие и да покаже любовта, която може да предаде. Според него под юргана не се гледа и затова никога няма да разкрие подробности за интимния си живот.

„Когато имам любов към един човек, аз няма как да я покажа пред всички хора. Трябва да запазиш нещо в своята същност, трябва да запазиш нещо интимно“, обясни той пред „Блясък“.

Личният живот си остава интимна зона. Затова никога нямало да разкрие сърцето си, защото иска да има нещо, което е само негово. Все пак признава, че не е изключено да има някакви отношения между него и Лияна, но определено ще има огромни пречки.

„Детето е огромна пречка за мен. Аз съм много ревнив от тази гледана точка. Не знам дали съм готов да стана баща изведнъж, за един ден. Това е шок, но все пак може и да се приеме. Другото, което е, аз съм много голям реалист и знам къде е моят живот. Знам къде съм дошъл, откъде идвам и накъде отивам. Аз не мога да живея тук. Колкото и всички да ми говорят, че не съм патриот, аз съм повече патриот от тях. Те си нямат представа хората, които живеем в чужбина, колко милеем за тази държава и за близките ни. И колко много сме раними от тази гледна точка.

Въпросът е, че далечни връзки не може да има, говоря го от личен опит. Не искам да нараня някого, защото да си легнем е най-лесното“, допълни още той.

Според Мариан Лияна я е страх и не знае дали е готова да промени живота си по принцип. Въпреки това вече е научил наизуст телефонния й номер.

Инфо: BLife

 
По темата: