Ваня Червенкова печели ВИП Брадър с купен вот?

Тервел и Стойко си тръгнаха от „ВИП Брадър”

Скандал за купен вот разтресе шоуто

Стойко и Тервел станаха поредните звезди, които напуснаха „ВИП Брадър“. Така на финала отиват Лияна, Пламен, Валя, Станка и Мариян.

Още преди гласуването на зрителите Тервел заяви, че няма да се притеснява, ако изберат него да напусне. Пулев потвърди и появилата се информация, че счупена ръка става причината да влезе в Къщата. „Вярно е, че влязох във „ВИП Брадър“, защото ми е счупена ръката и нямаше какво да правя навън“, призна той.

Тервел отново отрече да е имал нещо общо с Лияна, с която двамата преживяха не един и два страстни момента. „Целувките с Лияна си бяха абсолютно приятелски“, заяви боксьорът и разкри, че е решил да се отрече от певицата, след като започнал да чува подмятания от съквартирантите.

„Искам да си тръгна оттук, защото вече ми липсват детето и приятелката ми“, призна преди гласуването Стойко Сакалиев. Футболистът бе определен като най-енергичният участник в Къщата.

Малко преди края на шоуто обаче скандал за купен вот разтресе „ВИП Брадър“. На полуфинала се оказа, че бизнес – дамата Ваня Червенкова води с безпрецедентните 89,6%. Това е много съмнително, вероятно имаме работа с купен вот, заявиха гостите в студиото на Ники Кънчев.

Според проверката 50% от подадените за Червенкова гласове са от 4 номера на телефони. Това може да означава, че някой е платил за това гласуване. Ирина Флорин посочи, че самата бизнес – дама е признала, че зад нея стоят нейните руски партньори.

Ваня Червенкова потвърди, че разчита на помощта на нейни задгранични партньори. След като научи, че огромна част от подадените за нея гласове идват от 4 телефона, тя предложи тези номера да бъдат изключени от участие. „Явно, има хора които много ме обичат“, предположи тя.

Бизнес-дамата отрече, че е организирала това гласуване при излизането й от Къщата заради дело и заяви, че е готова да се подложи на детектор на лъжата, за да докаже това. Тя уточни, че ако има съмнения срещу нея, е готова да напусне шоуто.

Инфо: VsekiDen.com

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: