Васа Ганчева я втаса – влезе в болница

Атаките към нея минаха всякакви граници, твърди сестра й Вера, и стресът я покосил

“Васа е в болница, оперираха я от срастване на червата”, съобщи пред “Всеки ден” сестра й Вера Ганчева, с което потвърди слуха за влошеното здраве на тв режисьорката и медиен анализатор.

“Всичко, което се случи, цялата гадост, която се изля върху нея, естествено се отрази и върху здравето й”, с мъка сподели Вера и не спести никакви критики по адрес на продуцентите Иван и Андрей. “Техните несправедливи и отвратителни атаки действително минаха всякаква граница”, убедена е преводачката. Тя цитира лекуващите лекари на Васа Ганчева, които определили стреса, на който е била подложена, като “ураганен”.

Преди една година телевизионерката е претърпяла операция на жлъчката, което също има връзка с настоящия й здравословен проблем. Скандалът около записа, който разкрива как взима пари от главния редактор на “Съдебен спор” по “Станция Нова” , за да похвали рубриката във вестник “Уикенд” обаче, е отключил кризата, в резултат на която Васа Ганчева е постъпила в болница.

“Състоянието й се подобрява и се надявам до петък да я изпишат, но това значи, че ще има доста продължителен възстановителен период”, допълни сестра й заяви, че въпреки всичко, което се изписа и изговори по адрес на Васа, никой не я забравил и в болницата е получавала десетки окуражителни телефонни обаждания от близки и приятели.

Медицински лица контрират горното изказване, заявявайки, че срастването на червата е дълъг процес и зависи от хранене, настинки и употреба на алкохол. Трудно откриваема е връзката със скандала.

По инфо на VsekiDen.com