Васил Чергов от „Гласът на България“ представя „Игра“ – видео

Васил Чергов от „Гласът на България“ представя „Игра“

Точно преди година Васил Чергов печелеше симпатии в „Гласът на България“ по bTV. Към март 2014 г. артистът работи в бар „Флайт“ на Петко Димитров и е готов с видео реализацията към сингъла „Игра“.

Видеото към „Игра“ е с режисьор Радостин Събев – Шошо, музиката и аранжиментът са на Светлин Къслев.

Пред вас е вторият сингъл на артиста след „Ароматно лято“, представен през август 2013 г. Самата песен „Игра“ изтече още през януари 2014.

„Игра“ описва вечното гонене между мъжа и жената в играта и страстта, по пътя към любовта. Автор на текста е Еванджелин, a сингълът се издава от Universal Music Bulgaria. Песента е мастерирана в Ню Йорк от популярния Dave Kutch, работил със звезди като Alicia Keys, Puff Daddy, Lauryn Hill  и др.

Изпълнителят шеговито коментира, че песента е идеална за него, защото обожава игрите във всичките им аспекти – от електронните до тези във взаимоотношенията с половинката.

„Записах парчето на един дъх, а мелодията я почувствах изцяло още първия път, в който я чух. Радвам се,че работя с талант като Светлин Къслев и че за саунда на песента се погрижи един от най-добрите мастеринг инженери в света“.

Блондинка нокаутира певеца Васил Чергов

В играта на ринга са замесени Дичо и световният шампион по бокс Краси Чолаков

Васил Чергов няколко седмици тренира усилено на боксовия ринг, за да се подготви за един от най-предизвикателните мачове – със сексапилна блондинка. Въпреки че Чергов бе „нокаутиран“ в края на срещата, усилията си заслужаваха – новият видеоклип на песента му „Игра“ стана факт.

Видеото бе заснето в спортния комплекс „Славия“, а в кадър влизат световният шампион по бокс Краси Чолаков и Дичо, който изпълнява ролята на треньор. Клипът завършва с типично кавалерския , а и често срещан финал на житейския ринг – нокаут от предизвикателна дама. Въпреки това Васил Чергов показва добре заучени техники и няма как – певецът отделяше доста време и постоянство за тренировки преди снимките на „Игра“.

Изпълнителят шеговито коментира, че песента е идеална за него, защото обожава игрите във всичките им аспекти – от електронните до тези във взаимоотношенията с половинката.

Васил Чергов – Игра