Васко Василев и Мария Илиева в Къщите на съдиите – X Factor 13.10.2015 + видео

Васко Василев и Мария Илиева влизат в Къщите на съдиите в X Factor  

Очаквайте първия голям концерт на шоуто на 20 октомври от 21:00ч по НОВА   

Васко Василев ще бъде специалният гост на Саня по време на Къщите на съдиите –точно в 21:00ч по НОВА. Световният виртуоз, който притежава не само усет за потенциални таланти, но и необходимия опит като ментор в първи сезон на X Factor, ще помогне на Саня в трудния избор на кандидати от отбора на момчетата. Васко пристигна в България, за да се включи в решителния етап преди големите концерти и да прецени кои участници са вече изградени изпълнители и кои носят характера и таланта да се превърнат в такива. Той ще се превърне в незаменим партньор на Саня, която ще даде шанс само на трима кандидати да продължат напред към големите концерти.

Богат менторски опит ще демонстрира и Мария Илиева, която ще бъде специален гост на Люси Дяковска в последния етап за категория „Групи“ преди големите концерти. Най-известната дама в българската поп музика ще допълни професионалния опит на Люси, която от своя страна има дългогодишна кариера с групата No Angels.

На 20 октомври участници и публика ще поставят грандиозно начало на големите концерти на шоуто. Майсторски изпълнения, впечатляваща хореография и емоционална публика ще бъдат само част от преживяването, наречено X Factor, което ще се превърне в реалност за най-добрите кандидати в четвърти сезон.

Гледай видео записи от предаването онлайн или тук

Видео анонс –