„Club News” – новият светски лидер се ражда по Нова телевизия

Очаквайте „Club News”, новото предзвикателство в Нова телевизия – в събота от 09.30 ч.

Палавата фея на българските светски новини – какво ли ще ни каже??

В американския шоубизнес се твърди, че няма лоша реклама, стига да не ти сбъркат името. Е, обещаваме, че новото предаване Club Newsняма да позволи нито една грешка.

А, дали това е реклама – ще прецените сами – всяка събота 30 минути светски, модни и лайфстайл новини точно преди „Станция Нова” и всеки ден 3 минутни репортажи в „На Кафе”.

Звезди, блясък и цялата истина за българския шоубизнес. И както казаха колегите Иван и Андрей за Станция Нова – „много бе …”, то ние се хвалим „ малко бе …”. Защо?! – ще разберете, като си включите телевизорите тази събота, на 14 ноември, за да се убедите, че скъпите подаръци се преподнясат в малки кутийки.

В новия и непознат за българския ефир информационен формат екипът ще отговаря динамично и с намигване на въпросите кои са най-богатите, най-красивите, най-големите, най-скритите, най-модерните, най-скандалните, най-известните и какво е общото между тях.

Акцент ще поставим на рубриките Club Lux и Arbiter.

Съдържанието на първата ще откриете в „случайната правописна грешка” в заглавието, а във втората рубрика колеги журналисти и модни експерти ще дадат своите гледни точки по темите като „модерни и жертви на модата” , „бедни или богати”, „истински или фалшиви”  и вобще всички плюсове и минуси на живота под прожекторите на славата.

За да разберете кой е най-новият, най-малкият и най-бляскав телевизионен трансфер за този сезон – гледайте Club News” – събота, 09.30, естествено по Нова Телевизия.

Пожелаваме ви приятно гледане и „нека истината бъде с теб…” – макар и с намигване.

 
По темата: