„Дай ми, дай” на Мира даде творческо вдъхновение на Милена


Рок-лъвицата Милена Славова направи песен-контра на скандалното парче „Дай ми, дай” на звездата на „Сънни мюзик” Мира.

Хитът на Мира разбуни духовете още с появата си, а Кали хвърли пушилка в ефира на радио „Романтика”, че колежката й е направила химн на проститутките.

Преслава, Десислава и Галена признаха пред Мира, че си припяват тази песен и понякога я изпълняват на участия.

Родената в Стара Загора певица винаги говори открито в текстовете си по премълчавани обществени теми. Римите на „Дай ми, дай” са хумористично поднесени и засягат наболелия проблем за младите момичета, които си търсят чичко-паричко:

„Дай ми, дай ми, моля ти се боже,
Дай ми, дай ми мъж, но да го може,
Моля се, ако не може,
Той пари да има, боже!”

Гледам на „Дай ми, дай” откъм хумористичната й страна и не се опитвам да поучавам когото и да било как да живее. Човек сам избира пътя си. Най-малко съм от комерсиалния тип жени и не се опитвам да живея по начина, за който се говори в песента. Всичко, което съм си купила – кола, къща, съм си спечелила сама с труд”, заявява певицата пред старозагорския седмичник „Национална бизнес поща”, където на цели три страници се говори по темата, вдъхновена от песента на Мира, както с нея, така и с други известни българи.

В отговор на текста на Мира пък Милена Славова споделя, че е направила парче за „куклата Мици с пластмасовите цици, с напомпана уста и куха глава”.

Моята Мици е едно такова чудо, което все иска, иска и накрая става смешна за околните. С парите не можеш да си купиш душа и истински човешки ценности като любов, приятелство и доверие”, добавя още тя, без директно да напада Мира.

Фолкпевицата в момента записва нова песен, която ще засегне още един доста наболял проблем, по който не се говори много-много…