„Дъждовно време” – инфо, снимки и видео за новия турски сериал

Бившата приятелка на Къванч Татлъту в нов сериал „Дъждовно време” по bTV от понеделник, 18 януари

Любов и завист, страст и отмъщение зрителите на bTV ще имат възможност да гледат от понеделник, 18 януари, всеки делничен ден от 17:00 часа в новия хитов сериал „Дъждовно време” (2004 година – “Yagmur zamani”).

В главната роля зрителите ще видят Мис Свят 2002 Азра Акин. Тя е известна и като дългогодишната приятелка на Къванч Татлъту (в ролята на Мехмет от хитовия сериал „Перла”), с когото се разделят през 2007.

Азра е родена през 1981 в датския град Алмело и е израснала в Холандия. Тя е запалена почитателка на балета и свири на флейта. Само на 17, Акин печели титла от конкурса Елит Модел Луук 1998. През 2002 става последователно Мис Турция и Мис Свят. В сериала „Дъждовно време” играе главна роля.

Фърат е собственик на един от най-известните нощни клубове в Истанбул – Едда. Той няма финансови затруднения, живее в прекрасна къща, кара скъп автомобил и се опитва да бъде и майка, и баща на четирите си деца. Лесно се ядосва, но в същото време е харизматичен и привлекателен. Най-голямата му грижа е петгодишната му проблемна дъщеря Наз.

Ейлюл е израснала в пансион, където е била оставена от родителите си като бебе. Тя е много трудолюбива и благодарение на успехите си е превъзмогнала мъката от липсата на родители. Ейлюл е красиво, младо, успяло момиче, победило злощастната си съдба. За разлика от Фърат, тя е спокойна и гледа на живота с усмивка.

Фърат търси човек, който да се грижи за дъщеря му. Това идва като приятна изненада за Ейлюл, която живее с приятелите си в сиропиталището. Нова работа! Но какво ли ще донесе тази нова работа в живота на Ейлюл?

Ще може ли Ейлюл да се справи с малката Наз, която е изгонила вече десет бавачки и със символа на авторитета Фърат? Ще може ли да издържи на богаташкия начин на живот? Освен това единствената жена до Фърат – Аслъ, започва да предявява претенции. Аслъ е готова на всичко, за да развие приятелството си с Фърат в по-сериозна връзка. Аслъ е красива, културна, силна жена. Жена, която пасва на Фърат и на децата му. Може би и затова Аслъ се страхува от всички жени около Фърат. Кой знае? Може би дори и от Ейлюл…

Герои:

Фърат – собственик на нощния клуб ЕДДА. Баща на четири деца. Прекалено строг е към децата си, не умее да общува с тях.

Ейлюл – Отраснала в дом за сираци. Тя е на 24 годиши, завършила университет. Силно и смело момиче.

Мехмет – приятел на Фърат и негов съдружник в клуба. Женен за Лерзан.

Аслъ – колежка на Фърат. Има чувства към него, но се опитва да ги скрие зад приятелството им.

Наз – дъщерята на Фърат, проблемно момиче – непослушно, своеволно, търсещо ласка, без да го показва.

Исмет – директор на дома за сираци. Обича момичетата като свои дъщери. Опитва се да бъде строг, но без особен успех.

Садък – баща на Фърат. Дядото, при когото Еда обича да се приютява.

Еда – по-голямата дъщеря на Фърат. Бурна, непокорна, своеволно тийнейджърка.

Виж галерия от филма тук:

dyzhdovno_vreme

Клипове от филма: https://www.youtube.com/view_play_list?p=899EF0DE31C5CFA7&search_query=ya%C4%9Fmur+zaman%C4%B1