„Клиника на третия етаж” – гледай нови епизоди, 10 години по-късно!

Клиника на третия етаж по БНТ – 10 години по-късно….

На 5 януари в 21:20 ч. след 10-годишно прекъсване стартират новите епизоди на комедийния сериал „Клиника на третия етаж”. С познатите „стари – нови“ герои Ви очаква 12-сериен смях.

10 години по-късно компанията на третия етаж е помъдряла, но все толкова забавна. Към нея се присъединяват актьорите Ангел Георгиев, Анета Сотирова, Стефан Денолюбов и синът на режисьора – малкият Аким. Доктор Томасян, д-р Радева, д-р Филипов и тяхната сестра Доковска се местят в нова клиника, но там ги очаква висок наем. Решението е едно – всички те дават своите апартаменти под наем и се местят на третия етаж.

На 5 януари ще бъдат излъчени 2 серии.

В първия епизод десет години по-късно главните герои – д-р Томасян, д-р Радева, д-р Филипов и тяхната медицинска сестра отнова са заедно. Заразени от частната инициатива, те смятат, че са достатъчно силини, за да наемат ново и по-голямо помещение за клиника. С това започват и техните нови комични приключения.

Режисьорът Николай Акимов споделя: „Всъщност лекарството е смехът, ние не искаме да съдим никого, не искаме да даваме рецепти как да живеят хората, за нас най-важното е да се смеем незлобливо!”

Христо Мутафчиев добавя: „Ако не се смеем на тези сложности и тези трудности от нашия бит, бързо ще се скапем и затова се опитваме да се забавляваме с тях!”
„Пораснахме с 10 години, надявам се това да не личи.” – казва Стефания Колева.

Сценарист: Николай Акимов
Режисьор: Николай Акимов
Оператор: Иван Тонев
Музика: Васил Пармаков

Изненадите тепърва предстоят, а вие не пропускайте да надникнете в клиниката
на 3 етаж – от 5 януари, само по БНТ1.

Припомни си Клиника на третия етаж – Гладиатор: