Великден за всеки с Анелия и Миро в Южен парк

Анелия е едно от лицата на кампанията “Великден за всеки” – “Дари празник на баба и дядо” под патронажа на омбудсмана Мая Манолова и с благословението на Негово Светейшество Патриарх Неофит. Благотворителната инициатива се провежда за втора поредна година, а трите телевизии с марката “Планета” и тази година са нейни медийни партньори.

Концертът в подкрепа на “Великден за всеки” ще се състои на 2 април от 16 часа в Южния парк, (входът откъм булевард “Витоша”, до фонтаните). Анелия ще представи многобройните си хитове, сред които и дуетите “Завинаги” и “Започваме на чисто” със своя колега и приятел Миро, който също е част от кампанията.

Желанието на всички участници е, освен да забавляват хората, също така да им напомнят колко е важно да бъдат добри и че ако направят празника на баба и дядо по-светъл, техният също ще стане такъв.

“Както казваме в клипа, който заснехме за кампанията: Идва Великден, но ние не сме велики. Затова се съгласих да участвам. И затова призовавам да дарим за по-възрастните – да им изпратим сърцата си, за да знаят, че някой го е грижа за тях”, коментира Анелия.

Водещ ще бъде актрисата от актуалния сериал на Нова телевизия „Откраднат живот“ – Деси Бакърджиева, а специален гост на концерта – неговият организатор, омбудсманът Мая Манолова.

По инфа на Planeta.TV