“Мис естествен бюст” е избрана – ето снимки, каквито ти трябват!

Момиче от Казахстан спечели журито на конкурса “Мис естествен бюст” в клуб L.A.

20 годишната Светлана Динкова спечели голямата награда от 2000 лв. на първия по рода си конкурс “Мис естествен бюст”, който се организира от столичния клуб L.A.  и Нео Продакшън.

10 претендентки заявиха желание за участие, но бяха допуснати само седем поради наличието на силикон в три от кандидатките.

Първият по рода си конкурс беше председателстван от актуалната корица на сп. Плейбой и Мисис България Свят 2008 Ралица Тодорова.

В журирането й партнираха още гласовитият певец Иво Гюров, “Най-добрия модел на България за 2009” Благовест Анев, собственикът на модна агенция “ES line models” Евгени Евтимов и представителят на кафето на звездите Николай Ангелов.

Три тура нажежиха страстите в столичния клуб, като с интерес публиката очакваше последния тур, в който се видя коя от претендентките има най-красив естествен бюст.

Момичета от Велико Търново, София и Перник бяха основните конкурентки. Първото място спечели ученичката в една от Пловдивските гимназии Светлана Динкова.

Тя е родена в Казахстан, но от няколко години живее в Пловдив със семейството си. Тя е зодия Риби и първото нещо, което харесва в един мъж е неговото сексуално излъчване. Пред журито тя сподели, че обича да я глезят и да я обичат.

Светлата получи 2000 лв, златна карта на клуб L.A., испанско шампанско и бельо.

Останалите момичета класирани в тройката получиха сребърни карти от L.A. клуб, предметни награди и малки финансови поощрения за смелостта и присъствието си на сцената от студио за красота “Ейнджъл фейс”.

Кандидатките показаха как пеят, отговаряха на въпроси на журито, една от претендентките пя в дует с Иво Гюров, а класираната на второ място Ади Николова показа уменията си в лечебния масаж върху Благовест Анев – Бест модел на България.

Публиката се забавляваше и с еротичните танцьори на “Нео Продакшън”, както и изпълненията на Пламена и рапърите Турбото и Експлисит.

 
По темата: