Венета Харизанова и Устата – част от новите гости в „На инат“!

Гости в „На инат“ за седмицата 20.06-24.06.2011

20.06. – понеделник – Георги Стайков

– В понеделник един от сексимволите на родното кино от 80-тте години Георги Стайков ще разкаже на Марк О’Селски защо след грандиозния успех на филма „Вчера“ и скока в професионалната му актьорска кариера с филмите „А сега, накъде“, „Нощем по покривите“ и „Бронзовата лисица“, се е отказал от многообещаващото си бъдеще в България, за да емигрира в Швеция. От него ще разберем още, лесно ли се става звезда в страната на шведската маса, защо избра шведките пред българките, излезе ли най-сетне българското кино от будната кома и кое харесва повече – своето вчера, или своето утре?

21.06. – вторник – Иван Динев-Устата

– Във вторник магарето Марк О’Селски ще се срещне със скандалния рапър Иван Динев-Устата. Изхранва ли скандалът, превърна ли се музиката от изкуство в бизнес, има ли рапът в чист вид почва у нас и кои са неговите истински герои, ще разберем от Устата във вторник вечерта.

22.06. – сряда – Гергана Паси

– В сряда бившият министър по европейските въпроси Гергана Паси ще коментира пред Марк О’Селски в „На инат“, колко са либерално мислещите избиратели у нас и кой защитава техните интереси в момента. От нея ще разберем още, дали би подкрепила някоя идея или фигура от политическия живот на страната и кога да очакваме завръщането й в активната политика. Като представител на НДСВ тя ще даде своята прогноза, колко вероятно е жълтата партия да се завърне на бял кон покрай предстоящите президентски избори и как точно може да стане това.

23.06. – четвъртък – Венета Харизанова

– В четвъртък магарето на Нова ТВ ще посрещне в студиото си модела Венета Харизанова, която не се е появявала в ефир от миналата есен. От нея Марк ще разбере каква е причината да се скрие от медиите, отказа ли се е окончателно от кариерата си на модел, за да се посвети на снимки в киното и как я избраха да се снима във филм с Джина Лолобриджита в Италия. Венета ще разкаже за впечатленията си от следването във Филмовата академия в Ню Йорк, където успя да вземе изпитите си за една година напред в рамките само на четири месеца. В Академията тя се е срещнала с преподаватели като Ал Пачино, Лайза Минели и Мерил Стрийп. Какво е лицето на българската мода, защо се разграничава от чалга поколението, има ли интереси да влезе в политиката и за какви роли в киното мечтае – ще разберем в четвъртък от 23ч. по Нова ТВ.

24.06. – петък – Кристина Патрашкова

– В петък вечерта Марк О’Селски е поканил устатата си колежка – журналистката Кристина Патрашкова, с която ще коментират особеностите на тазгодишната предизборна кампания. Защо някои партии протакат излъчването на своите кандидати за президент, какви позитиви и негативи им носи това, каква информация съдържа последната флашка, получена в редакцията на нейния в-к „Галерия“, в доходоносен бизнес у нас ли се превърнаха тайните записи и на какво е символ това – ще разберем от Кристина Патрашкова в петък вечер от 23ч. по Нова ТВ.

Видео запис от предаванията (епизоди 59 – 63):