Венета Харизанова в „Къртицата“, иска да е Предателят

Венета Харизанова влиза в „Къртицата 2“, разкри самата тя пред Ива Екимова в „Жените говорят“ по ТВ7.

„Единственото, за което ще съжалявам в базата, е фактът, че няма да имам телефон, с който да си прави „селфи“, призна „Мисис България 2011“ увлечението си по новата мода на самоснимките.

Зад крехката външност на Харизанова (вдясно на снимката) се крие спортен дух, необходим на всеки претендент за „Къртицата 2 – Разтърсване“, смята красавицата, която е дългогодишна състезателка по ски. До ден-днешен Вени е фен на екстремните спортове и не пропуска възможност да се отдаде на любимите си предизвикателства.

Изкусителката от страниците на „Плейбой“ и „Максим“ дори си се представя в ролята на самата Къртица. В крайна сметка кой би бил по-добър от нея. Освен че е преживяла скандалите и интригите в моделските среди, водещата е завършила актьорско майсторство в най-добрата школа на Бродуей – Black Nexus.

Харизанова е омъжена за бизнесмена Емил Маринов, но двамата нямат деца. Претендентката за Супергерой на 2014 е готова да се включи в най-екстремното телевизионно приключение. Тя пренебрегва предупрежденията на своите колежки, че екстремното риалити, за което вече се набират кандидати, няма да е приятно прекарване. Жълтите хроникьори твърдят, че моделката е привлечена от огромната сума от четвърт милион, който очаква победителя.

Инфо: Агенция Стандарт нюз