Венета Райкова се развежда, взима всичко и спира с делата

Венета Райкова и бившият й вече съпруг Тишо на бърза ръка се разбраха за семейното си имущество и попечителството над сина им.

За водещата на „Папараци” остава всичко – и жилището, и колата, и грижите за Патрик. Доскорошният мъж на тв звездата пък ще трябва тепърва да гради живота си отначало, събирайки пари за апартамент и автомобил, с който да пътува до работа, пише HotArena.

Че Венета е по-печеливша от раздялата видяха през обективите си и папараците на „Уикенд”. В 7 сутринта те засякоха журналистката да излиза от дома си в столичния кв. „Изток”, в който до началото на януари живееше и брадърът Тихомир. Водещата се качи в семейното беемве със сина си Патрик и колата потегли към центъра на София.

Райкова откара момченцето си до ул. „Цар Шишман”, където се намира частната занималня „Дева”. Там хлапакът си пише домашните до обяд, а след това отива на училище – в близкото 133-о СУ „А. С. Пушкин”.

Преди бракът на Венета да се разпадне, беемвето се използваше от Тишо. Затова и задължението да кара Патрик беше на риалити героя. Всяка сутрин той караше сина си на училище, а после отиваше на работа в офиса на хазартна фирма. Напоследък бившият съпруг на водещата управлява казина, а преди това имаше и собствен ресторант.

След няколко семейни одисеи за Райкова настъпва повратен момент. Ето какво пише във фейсбук – „Вече започвам годината на чисто!! Току що се споразумяхме с Евгени Минчев. По делото, по което го осъдих ми преведе само половината сума и получих 7 800лв. И прекратява делото си срещу мен в качеството ми на коментатор на „Биг Брадър“ през 2014г. На Юксел парите му ги преведох още октомври 2017г.

От днес нито ме съдят, нито аз съдя. Имам едно спечелено, едно загубено и едно прекратено дело. И реших, че приключвам с делата. От тук нататък не ме интересува кой какво е казал за мен и къде какво пише. Няма да чета, коментирам и опровергавам нищо. Много моля познати и непознати да спрат да ми изпращат статии, защото имам нужда от спокойствие, за да си гледам детето.“.

Частично по инфо на вестник Марица