“Оставяш петна” докато слушаш Камелия – особено в The Cotton Club!

Камелия – огън и страст на сцената на The Cotton Club

Напористи ухажори обграждат звездата на сцената

Снощи, в звездния The Cotton Club, пламна любов от пръв поглед между най-предизвикателната представителка на родния поп-фолк Камелия и нейните почитатели.

Русото изкушение бе специален гост в поредицата Star Night”, която клубът организира всяка сряда!

Камелия подлуди всички с огнения си темперамент и пикантни закачки с мъжката част в заведението.

Златната рибка излезна на сцената сред бурни аплодисменти, в ефирен секси тоалет и оригинални кожени ботуши, и предизвика купонджиите с едни от най-известните си песни, сред които „Луда по тебе“, „Залеза и зората“, „Усещам те още”.

Но скандалната звезда не се задоволи само с това. Камелия поздрави гостите с много сръбски и гръцки песни, и не им даде възможност да си отдъхнат дори за миг.

Цяла вечер напористи ухажори правиха смели опити да се качат на сцената при звездата, която с чувство за хумор ги даряваше с прегръдка и закачлива усмивка.

Шоуто продължи над час и половина и успя да нагорещи близо 500-те гости на The Cotton Club, които определно ще запомнят тази вечер.

На раздяла, публиката пожела да чуе повторно новия горещ хит на звездата “Оставяш петна”, след което Камелия бе изпратена със замечтани усмивки и много въздишки…. до следващата среща в The Cotton Club!

Следващата сряда (9.12), очаквайте първото FOLK FACEBOOK PARTY в The Cotton Club! Не забравяйте – вземете приятели и фотоапарати! 🙂

 
По темата: