„Под прикритие“ сезон 4, епизоди 11 и 12 /финал/ – видео

Дали Джаро е мъртъв или не? Този въпрос вълнува зрителите след края на предпоследния епизод на 4-ти сезон на „Под прикритие“. В него комисар Попов, който от дълги години преследва боса, стреля по него на погребението на дъщеря си Зорница. Джаро беше дошъл, за да се предаде на полицията, в опит да се спаси от турския мафиот Фарук. Така той използва и възможността да каже на Попов, че не той е застрелял дъщеря му. Мафиотът се впуска в дълга реч, разкайвайки се от миналото и избора си да стане престъпник.

Под Прикритие – Сезон 4 Епизод 11 / H D /

„Предупредих те“, казва обаче главният комисар, след което стреля по Джаро. Дали той е мъртъв или не, ще стане ясно след една седмица, когато е финалът на 4-ти сезон. Малко по-късно от БНТ обявиха, че ще има продължение на култовия сериал с още един сезон. Краят на този обаче зрителите могат да гледат следващата неделя, 6 април.

Под Прикритие – Сезон 4 – Трейлър Епизод 12

„“Надяваме се доброто да победи, за това живеем“, хвърли светлина върху финала продуцентът на лентата Димитър Митовски. И допълни, че и по-нататък в сериала битката между злото и доброто ще продължи, така, както е и в живота.

Инфо: Агенция Дартс нюз