„Поглед в бъдещето” – култов нов сериал започва по AXN

Ако знаехте какво бъдеще ви очаква, какво бихте направили?

„Поглед в бъдещето” – един от най – дългоочакваните сериали на 2009

От 18 ноември, всяка сряда от 23:00 само по AXN

AXN, каналът за екшън и приключения на Sony Pictures Television, ще излъчи премиерно сериала „Поглед в бъдещето” („FlashForward”) в шест страни от Централна Европа – Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Румъния и България, и пет страни от адриатическия регион – Сърбия, Хърватска, Словения, Македония и Черна гора.

Този зашеметяващ нов сериал разказва за мистериозно събитие, след което почти цялото човечество получава уникалния шанс да погледне шест месеца напред в бъдещето си за краткия интервал от 2 минути и 17 секунди. Героите в сериала се опитват да проумеят какво се е случило през тези 137 секунди, да открият смисъл на бъдещето, което са видели и да решат дали да приемат съдбата си или да се опитат да я променят.

Премиерата на първия епизод на сериала в България е на 18 ноември, сряда от 23:00 само по AXN

AXN, както винаги остава верен на принципите си и за пореден път пръв предлага в България последният американски хитов сериал. Както най-новите сезони на популярни сериали като „Lost – Изгубени”, „От местопрестъплението: Ню Йорк”, „Престъпни намерения” и пр., така и сериала „Поглед в бъдещето” ще бъде излъчен в ефира на AXN много скоро (само месец и половина) след премиерата му в САЩ.

„Поглед в бъдещето” е драматичен научно-фантастичен сериал, който интерпретира въздействието на необяснимо събитие върху хората по целия свят. Така в един и същ момент, в продължение на 2 минути и 17 секунди, всички хора изпадат в безсъзнание и имат възможност да погледнат за кратко към собственото си бъдеще шест месеца напред. След това хората се събуждат в настоящето и навсякъде е настъпил хаос, който непрекъснато нараства…

Възможност да погледне в бъдещето си, получава и агентът на ФБР от Лос Анджелис – Марк Бенфорд, който се опитва отчаяно да спре това, което идва – защото това е едно бъдеще, което той не иска да види – любимата му жена го е изоставила, заради бащата на свой малък пациент; отдал се е отново на алкохола; преданият му партньор е убит; а самият той е преследван, за да бъде убит от неизвестни маскирани субекти…

Не след дълго, всеки започва да пита сам себе си и да се интересува от това, какво околните са видели през тези 137 секунди. Марк и неговият екип се опитват да разберат каква е причината за това странно явление, дали има вероятност то да се повтори отново, дали ще може да се промени видяното в бъдещето…

За да намерят отговори на тези въпроси, те ще трябва да наредят един огромен пъзел от информация, събрана не само от хората, които са имали шанс да погледнат в бъдещето си, но и от “заподозрян 0” – единственият човек, който не изпада в безсъзнание, както и данните за подобно събитие, което е наблюдавано в Сомалия през 1991 г..

24-те епизода на сериала „Поглед в бъдещето” са адаптация по романа на носителя на награди за научна фантастика Робърт Дж. Сойер. Изпълнителни продуценти на сериала са Дейвид С. Гойър (съсценарист на „Батман в началото”, „Черният рицар”) и Бранън Брага („24”, „Star Trek”).

В сериала участват звездите Джоузеф Файнс („Влюбеният Шекспир”, „Елизабет”, „Враг пред портите”, „С ножица в ръка”), Джак Дейвънпорт („Карибски пирати”, „Талантливият мистър Рипли”, „Циганката”), Доминик Монаган („Lost – Изгубени”, „Властелинът на пръстените”, „продавачът на мъртъвци”, „Библията на Дявола”) и Соня Уолгър („Lost – Изгубени”, „Цялото кралско войнство”, „Айнщайн”, „Кофеин”), както и Джон Чо („Star Trek”, „Въздухът, който дишам”, „Американски прелести”, „Еволюция”, „Земята срещу Паяка”), Кортни Б. Ванс („Опасен ум”, „Тайната вечеря”, „Нищо освен истината”, „Закон и ред: Умисъл за престъпление”), Брайън О’Бърн („Момиче за милиони”, „Без резервации”, „Игрите на дявола”), Кристин Уудс („Атланта”), Закари Найтън („Стопаджията”, „Принцът и аз”, „Момчето на Мъдж”, „Водопади от кръв”) и Пейтън Лист („Най-великата игра”, „Дълбока зима”).

Сериалът „Поглед в бъдещето” е продукция на „ABC Studio” и се превърна в един от най-силните заглавия, показвани на малкия екран през тази есен. Премиерата му във САЩ беше на 24 септември 2009 г. Следват премиери във Великобритания, Испания, Австралия, Италия, Русия, Сингапур, а през ноември и в много други държави, сред които и България.