„Професия турист” показва страхотния курорт Шарм ел Шейх

„Професия турист” се забавлява на плажно парти и танцува с бразилки

В предстоящия епизод на „Професия турист” се пригответе да се забавлявате с екипа на предаването по MSAT.

Разположен между Червено море и планините Синай, курортът Шарм ел Шейх е малък рай за туристите със своите кристално чисти води, очарователни рифове, разнообразие от разноцветни риби, пясъчни плажове, палми и приятно ухаещи цветя. Той е най-модерният и космополитен курорт на Червено море. Луксът на новопостроените хотели, добрата инфраструктура на курорта и забавленията на нощния живот в никакъв случай няма да ви оставят да скучаете. Ако обичате да пазарувате, точно това е мястото, където можете да направите своите покупки. Курортът привлича любители на подводното гмуркане и екстремните спортове от цял свят с невероятната морска екзотика и добрите условия за катерене, които предлагат планините Синай.

От „Професия турист” ще ви разходят из хотела, в който са настанени. Той e 5 звезди. От предаването препоръчват, когато отивате в Египет да избирате по-висока категория хотел. Разликата в цените не е голяма, но услугите, които предлага хотелът, обстановката и обслужването значително се различават. Така си гарантирате една мечтана почивка.

Всяка сутрин се събуждате с изгрева на слънцето и чудната гледка от тераса. А хотелът е истинска приказка. Хотелите са разположени на огромна територия. Разстоянието между самите хотели също е голямо. Дори да е препълнен от гости не се усеща, защото къщичките са пръснати в градината, покрай плажа или в централната сграда. Постройките са на 2 етажа, като туристи могат и да си наемат и семейна виличка с басейн, близо до плажа или сред зеленина.

Водещата Адриана споделя, че Египет много й допада, защото „тук времето е топло. В този зимен за България сезон, тук носим летни дрехи и ходим на плаж. Слънцето не е силно, но темперетурите са прекрасни, за да се излежаваш на плажа, без да изгориш. Водата е топла и подходяща за къпане.”

Тя и екипът ще ви заведат на плажно парти в красив залив, с кристални води, гладка повърхност и пясъчни скали. Сяда се на големи пухкави топки, които се оказват много удобни. Диджей забавлява всички гости, а водните атракции са на разположение на присъстващите.

Професия турист” се качва на катамаран, чието дъно и стени са прозрачни. Така имат възможността да разгледат подводния свят, коралите и рибките, плуващи около лодката. Срещат се с рибата-зебра, риба-папагал и още чудни създания на природата.

Не пропускайте и преживяванията на екипа вечерта. Те ще ви заведат на бразилски нощи с истински бразилки, пристигнали от фестивала в Рио де Жанейро.

След шествието и горещите танци на бразилките по главната улица, пълна с хора, ще ви разходят още малко и ще ви покажат къщичка, излязла сякаш от приказката за Хензел и Гретел. Една вкусна къщичка, в която се продават всевъзможни изкушения.

Вечерта завършва в най-известната дискотека. Огромна дискотека, под открито небе с капацитет за над 3000 души. А от тавана висят огромни медузи, кристални полилеи и украси. А хитовете, които пускат в България, може би ще дойдат чак след няколко месеца.

За да видите всичко това гледайте „Професия турист” в събота от 12:40 ч., понеделник от 10:30 и четвъртък 17:10 по „М Сат” и ТВ „Черно море”.

 
По темата: