Вероника е жадна за сериозна песен, но пазарът не й позволява!

Вероника: не мога да си позволя балада – не става за клуб!

Вероника сподели в ефира на радио „Сигнал плюс„, че следващият ú план, който смята да реализира е „Приемам комплименти“ да се сдобие с видеоклип. Певицата разкри, че Ерик, чийто са мъжките вокали в песента, ще участва в клипа.

„В момента се занимавам точно с това, тъй като знаете един видеоклип не струва малко пари. Наистина много ми се иска да го направя максимално скоро, не знам дали сега – януари и февруари, тези най-мъртви и слаби месеци… Дали сега е моментът да го пусна, но пък смятам, че ако я забавя прекалено много не е добре, тъй като тя вече излезе официално на пазара. Това ми е следващият план, да заснема видеоклип, дори се чухме с Ерик, който ще вземе участие в клипа, тъй като мъжките вокали са негови и смятам, че ще бъде интересно“ – каза Вероника.

Изпълнителката на „Приемам комплименти“ призна, че има много планове за 2010 година: „Имам страшно много планове за 2010-а, при мен това понякога е в минус, тъй като имам толкова много идеи, че в един момент те започват да се бият една с друга. Може би това е присъщо за зодията ми, ние сме едни мечтатели, все нови и нови идеи се раждат в съзнанията ни. Много ми се иска да пусна балада, но не знам защо нещата се промениха по такъв начин, че баладите, като че ли в момента не получават вниманието и живота, който заслужават. Защото една балада в крайна сметка не ти носи участия – това, към което всички се стремим, и то, за да можем да оцелеем, не нещо друго. За един изпълнител това е най-важно – да има участия, ако нямаш участия просто няма как да направиш нещо друго“.

Въпреки всичко Вероника иска да направи сериозна песен: „Иска ми се да направя и сериозна песен, нещо като това, което съм правила и преди, но идеята е не да направя нещо, което да се хареса само на мен, в крайна сметка ние работим за публиката“.

Чуй песента с нероден клип: „Приемам комплименти“

Инфо на Signal.bg