„Секс до дупка” 2-ри сезон – очаквай всяка събота по AXN!

ПРЕМИЕРА – от 15 май, всяка събота след 22:00
СЕКС ДО ДУПКА (Californication)
комедиен сериал, САЩ, 2008
2 сезон
с Дейвид Духовни, Наташа МакЕлън, Деймиън Янг, Евън Хендлър, Маделин Зима

Носителят на „Златен глобус” Дейвид Духовни се завръща по НВО като писателя Ханк Муди, който живее на висока скорост и казва нещата „право куме в очи” в новия сезон на сериала на „Секс до дупка”.

Ханк, Карън и Бека са семейство отново, но този път в Холивуд, където да си прям рядко е най-добрата политика, а изкушението дебне отвсякъде. В такава ситуация е само въпрос на време добре-скроените планове на Ханк да се провалят.

Не е било сън, както Ханк и Карън ще установят скоро. “Този сезон изследва тайните на щастливия завършек”, разкрива изпълнителният продуцент на „Секс до дупка” Том Капиньос. “Първият сезон завърши с това как момчето си получи момичето, което е и точно това, което искаше. Сега той се събужда на следващата сутрин и трябва да намери начин да задържи тази връзка.”

Пътят на Ханк и Карън към щастието е дълъг и криволичещ. Тримата се местят да живеят обратно у Ханк, но домашното им блаженство е усложнено от една млада госпожица – 16-годишната дъщеря на Бил, Мия (Маделин Зима).

Всред един пълен хаос, Ханк успява да предприеме няколко големи крачки към това да бъде истински семеен мъж, но дали това ще е достатъчно, за да компенсира миналото?

И в края на краищата, той ще направи всичко, за да са щастливи момичетата, но винаги ще остане верен на себе си. “Според мен, това е ключът,” казва звездата и изпълнителен продуцент на сериала Дейвид Духовни. “Ако този мъж казва и прави, каквото чувства, вие винаги ще го обичате, само защото той е напълно свободен.”

 
По темата: