Весела Тотева „натока“ Галена, Емилия и Зара (+снимки)

Весела Тотева посрещна рожден ден с голямо парти

Емилия, Галена, Зара, Теди Велинова и две носителки на титлата Мис България се появиха с тоалети на марката й Vincit by Vesela Toteva

Футболната съпруга Весела Тотева посрещна рожден ден и годишнина от създаването на бутика й Vincit by Vesela Toteva с голямо парти в Boutique Lounge Bar.

Красавицата посрещна известни личности и журналисти, облечена в ексклузивен тоалет на марката.

Поп-фолк звездите Емилия, придружена от нов кавалер – синът й Иван и Галена, която изненада всички с екстравагантна къса руса прическа, дойдоха облечени в лимитирани тоалети на бутика.

Стилистката и модел Теди Велинова показа прелести в красива дълга рокля на Vincit by Vesela Toteva, а Мис България 2010 Ромина Андонова и Мис България 2011 Юлия Юревич демонстрираха къси рокли със стилни акценти от сатен и дантела.

Брадърката и актриса Зара пък беше облечена в екстравагантен гащеризон на марката.

Тоалетите на звездите са произведени в супер лимитирана серия, издава Весела Тотева, която е дизайнер на ефектните тоалети. Нейната идея, по аналогия с филма „Сексът и градът“, е да събере съвсем различни като типаж звезди и да подчертае красотата им в красивите тоалети на марката си.

Да поздравят Весела Тотева по случай рождения й ден и годишнината от изявата й като моден дизайнер дойдоха още Петя Велкова с годеника си, гримьорът Кирил Чалъков, Мисис България-Вселена Паолина Петракиева, Галина Димитрова, поп-фолк дивата Магда, синоптичката от ББТ Теодора Иванова, която е лице на пролетната колекция на Vincit by Vesela Toteva и много други приятели на красавицата.