Веселин Маринов с нов концерт в НДК – „30 години на сцената“

Датата 2 декември 1981 г. е паметна за Веселин Маринов, защото тогава той за първи път излиза на голямата сцена. Вече 30 години изпълнителят радва с песните си българите от всички краища на страната, а също и тези, които са далеч от родината.

Своя музикален юбилей Веселин Маринов ще отпразнува с хиляди приятели и почитатели на 1 декември. Тогава в зала 1 на НДК – София певецът е подготвил грандиозен празничен концерт, с който да поздрави верните си фенове.

Спектакълът е озаглавен “30 години на сцената” и в него ще бъдат включени любими и емблематични песни. Веселин Маринов обещава да не пропусне нито една мелодия, настанила се трайно в сърцата на малки и големи. Запознати с творчеството на певеца уверяват, че няма да липсват и изненади, защото Веско Маринов не спира да поднася нови хитове. Тази година е особено вълнуваща за звездата на българската музика, защото на 4 август навърши 50 години. Така двата юбилея, личен и творчески, през цялата 2011 година бележат богатата му концертна програма.

Инфо и снимка: Planeta.TV

 
По темата: