Веселин Маринов в Пееш или лъжеш

Веселин Маринов е четвъртата гост-звезда в „Пееш или лъжеш“ по NOVA

С необичайни танци и умения участниците ще опитат да впечатлят звездите и да ги заблудят във вокалните си способности в новото забавно музикално шоу

Веселин Маринов е четвъртата гост-звезда в новото забавно музикално шоу „Пееш или лъжеш“, което стартира на 3 ноември от 21:00ч. по NOVA. Това разкри музикалният продуцент на предаването – Добрин Векилов – Дони, по време на гостуването му с Люси Дяковска в „Събуди се“.

„С Веско сме избрали много интересна песен за дуетното му изпълнение в шоуто“, разкри Дони, който също така подбира разнообразните във вокален аспект кандидати.

„Едновременно се смееш и плачеш, когато от сцената напуска талантлив кандидат. Има моменти, в които трябва да направиш своя избор единствено на базата на разказана от участника история“, сподели за своето участие Люси.

Двамата с Дони не пропуснаха и колоритните моменти в демонстрирането на таланти, които са свързани с необичайни танци, физическа форма и други сценични умения.

„За мен е чест да бъда гост в този нов формат за българския телевизионен ефир. Много харесвам работата на екипа и очаквам с нетърпение да срещна участниците”, коментира Веселин Маринов.

Съсвсем скоро известният български изпълнител ще се изправи пред 8 кандидати, които ще се опитат да го спечелят и впечатлят с различни сценични похвати и дори да го излъжат.

Какъв избор ще направят звездите на шоуто? Кои ще получат талантливи дуетни половинки и кои ще разчитат на сценично присъствие? – ще разберете на 3 ноември от 21:00ч по NOVA.