„Червеният орел” – нов приключенски сериал започва по bTV!

Испански приключенски сериал „Червеният орел” тръгва по bTV на 9 януари

На 9 януари започва нов испански приключенски сериал „Червеният орел” по bTV. Всяка събота от 14:00 часа зрителите ще имат възможност да проследят приключенията на Гонсало, който се преобразява като Червения орел, за да защитава бедните и да отмъсти за убийството на жена си.

Гонсало, който работи като учител, празнува Коледа с жена си Кристина и сина им Алонсо. В същото време група хора с качулки се събират на тайна среща. Един от тези мъже – капитан Родриго, е обвинен в измяна, но успява да избяга. Преследван от останалите мъже, той среща Кристина. Тя е арестувана и измъчвана. Гонсало открива съпругата си на улицата. Кристина умира в ръцете му. Той се заклева, че ще открие убийците й и се превръща в Червеният орел – спасителят на града.

Три месеца след това, в къщата на Гонсало, нещата не вървят добре. Алонсо пише писмо на леля си Маргарита. Той я моли да дойде при тях. Хората в града гладуват, защото някой е блокирал достъпа до запасите. Червеният орел, с помощта на Сатур, открива виновника и връща хляба на хората. Маркиза де Сантияна гони домашния възпитател на сина си Нуньо. Тогава тя се среща с Гонсало, приятел от години, и го моли да се заеме с обучението на детето.