„Човекът срещу природата” – животни жадуват за плът по Discovery!

Смъртоносното лице на света около нас ще бъде разкрито

Този февруари по Discovery Channel едни от най-опасните животни се срещат с хора и разкриват другото лице на природата в поредицата „Човекът срещу природата”.

Забравете обикновените срещи на хора с животни – връзката с пухкавите домашни любимци или дискретното изучаване на редки видове: този сезон предаванията са посветени на сблъсъка със страховити същества, които не се отдръпват, ако някой ги обезпокоява!

Всяко предаване е драматично и завладяващо, защото човекът броди из територията на животните и живее, за да разкаже своята история. Информативните предавания в поредицата разкриват тайни хабитати и необикновени животни с изумителни видео клипове и графика.

Част от поредицата „Човекът срещу природата” е новото предаване „Речни чудовища”, което представя едни от най-големите и необикновени речни обитатели.

Водещият Джереми Уейд отвежда зрителите по следите на сладководна риба с апетит за човешка плът. Джереми ни потапя в свят на приключения и тайни, на открити битки и надхитряне между човек и звяр, обикаляйки Германия, Австралия, Бразилия и Америка. Всяка седмица с различен гост Джереми се впуска в търсене на опасни същества като пирани, алигатори, морски вълци, акули и много други смъртоносни речни обитатели, заобиколени от мистерии – особено, когато става въпрос за хранителните им навици.

Останалите три предавания част от поредицата „Човекът срещу природата” са популярните „Диви и истински”, „Ухапан” и „Оцеляване на предела”.

Диви и истински” показва забележителните допирни точни между човека и животно. Бързите решения спасяват хора от ухапвания, ритания и удари чрез шокиращи анализи на какво в действителност се е случило.

В предаването „Ухапан” зрителите могат да видят плашещия контакт на човека с животното. Смъртоносни ефекти от злъч, отрова и дори слюнка от диви животни се подлагат на научни изследвания. Всичко това е графично представено, агонизиращо и определено не е за хора със слаби сърца.

Най-новите епизоди на „Оцеляване на предела” отново тестват уменията за оцеляване на Беър Грилс в най-екстремните условия в Роки Маунтинс – САЩ, Гватемала и дори Китай – с най-необичайната храна от менюто на Беър досега.

Не пропускайте поредицата „Човекът срещу природата” всеки понеделник от 20:05 ч.  и в делничните дни от 22:50 ч. от 1-ви февруари само по Discovery Channel.