„Турнирът на най-добрите” – новият хитов кеч тръгва по bTV Comedy

„ТУРНИРЪТ НА НАЙ-ДОБРИТЕ” – не пропускай новото шоу само по bTV Comedy!

Гледай на 20 ноември, петък, от 23:00 часа

Турнирът на Световната федерация по кеч „Сайбър Съндей” вече е в историята! Най-интерактивното кеч събитие тази година за пръв път ще бъде заменено от ново, чиято идея е не по-малко интересна! „Турнирът на най-добрите” има една цел (освен да забавлява всички, които си падат по развлекателни борби) – да покаже нагледно дали „Първична сила”, или „Разбиване” е по-доброто шоу!

От години неофициално се говори, че „Първична сила” е главната атракция на Световната федерация. Много фенове обаче не са съгласни с това твърдение! Все пак в „Разбиване” се подвизават звезди като Гробаря, Батиста, Крис Джерико и много други млади надежди за бъдещето на кеча; там е и световната титла в свръхтежка категория. Е, „Турнирът на най-добрите” най-накрая ще позволи на едното от двете шоута да се титулува като „по-доброто” от равни. 7 суперзвезди от „Разбиване” ще се изправят в отборен мач срещу 7 суперзвезди на „Първична сила” в борба за „Купата на най-добрите”. Капитани на отбор „Разбиване” са Крис Джерико и Кейн, а отбор „Първична сила” ще бъде предвождан от ДиЕкс. През последните седмици многократно прехвърчаха искри между представителите на двата отбора, а кулминацията беше на последното преди турнира издание на „Първична сила”, когато двата отбора в пълен състав си заформиха невероятно меле!

Феновете на кеча очакват „Турнира на най-добрите” и заради невероятния залог в боя между Ренди Ортън и Джон Сина за титлата на Федерацията. Двамата се изправят един срещу друг за последен път – след който никой няма да може да предизвика другия! Сина избра мачът да е тип „Железният мъж”, който е едно от най-големите изпитания за кечистите. Според правилата на „Железния мъж”, двамата ще се бият цели 60 минути без прекъсване! Когато времето изтече, този, който е отбелязал най-много тушове или предавания, става шампион. Ортън добави още 3 условия – мачът да е без правила, тушовете да важат навсякъде и третото, което вдигна адреналина на всички фенове – ако Джон Сина загуби, той ще трябва да напусне „Първична сила” завинаги!

Никой не подценява и третия главен мач – този, в който ще се реши кой ще е световен шампион в свръхтежка категория! Носителят на отличието в момента – Гробаря – ще трябва да защитава златото срещу цели трима опоненти! Претендентите са Батиста, Си Ем Пънк и Рей Мистерио, а според правилата на мача „четворна заплаха”, шампионът дори няма нужда да бъде туширан, за да загуби!

 
По темата: