„Звярът” – всичко за последния сериал на Патрик Суейзи, по PRO.BG

PRO.BG завърта „Звярът” с Патрик Суейзи

Детективският сериал е последната роля на актьора преди да си отиде след 2-годишна борба с рака

Виж видео аннс за сериала:

От 25 януари (понеделник) PRO.BG стартира излъчването на крими сериала „Звярът” (The Beast). Това е и последната роля на Патрик Суейзи. Той започва работа по него, след като научава за тежката си диагноза. В „Звярът“ Патрик Суейзи играе агента ветеран от ФБР Чарлс Баркър – бруталния, но ефективен служител на закона, който е по улиците в търсене на справедливост. За него казват, че е най-добрият в бизнеса. Той работи под прикритие и непрекъснато излага живота си на риск.

Когато Баркър получава за партньор новобранеца Елис Доув (в ролята Травис Фимел), той се заема да разкрие пред младия агент опасностите на работата във ФБР. Сравнително неопитен в света на работата под прикритие за ФБР, добросърдечният, но на моменти импулсивен Елис бързо разбира, че от Баркър и неговия свят може да научи много повече от това как да лови престъпници. Двамата се изправят срещу наркобарони, корумпирани политици и наемни убийци. Но Доув има тайна! Той неслучайно е зачислен към Баркър. Задачата на младока е да оцени поведението на своя ментор, което шефовете на бюрото смятат за прекалено агресивно…

Във всеки епизод Баркър и Елис се опитват да надделеят над някои от най-опасните представители на престъпния елит на Чикаго, включително наркобарон, който е погубил живота на дъщерята на всеотдаен полицай; синът на консула на Румъния, който ръководи мрежа за секс робини и мощна компания за сигурност, функционираща и като платформа за поръчкови убийства на високопоставени лица.

Сред актьорите, на които са поверени поддържащите роли, откриваме ветераните от телевизионния екран Кевин Джей О’Конър и Лари Гилиард-младши в ролите на Конрад и Рей, двама много различни агенти, които преследват напълно различни цели.

„ЗВЯРЪТ” е дебют за актрисата Линдзи Пълсифър, на която е възложена постоянна роля като героинята Роуз, привлекателна студентка по право, която живее в сградата на Елис и успява да привлече вниманието му, което допълнително усложнява характера на героя и затруднява способността му да  си върши работата си и да води нормален живот.

„Действието се развива на две нива”, пояснява Джон Романо, изпълнителен продуцент и ръководител на снимачната дейност. „От една страна, това е разказ за процедурните аспекти на оперативната дейност на двама агенти на ФБР – единият ветеран, а другият наскоро постъпил млад служител. Но на друго ниво има елемент на сериализация, въпрос, на който продължаваме да търсим отговора във всеки епизод.”

АКТЬОРИТЕ:

ПАТРИК СУЕЙЗИ

“Чарлз Баркър”

Ветеран-агент на ФБР, Баркър е специалист по операции под прикритие, в това да печели доверието на престъпници и да организира операции, които ги изпращат задълго в затвора. Притежаващ завидни умения както на актьор, така и на полицай, Баркър взема под крилото си Елис Дав, начинаещ агент, влизайки в ролята на негов наставник, учител и баща. Сред много други неща, изключвайки това, че Баркър всъщност няма търпение да бъде нито едно от тях и в резултат именно на това, отношенията му с Елис са доста напрегнати. Доказан патриот, чиято лоялност не търпи съмнение, Баркър е прекалено сложен характер, за да бъде харесван безрезервно и началниците му смятат, че се е поддал на изкушението да се присъедини към лагера на „лошите”.

ТРАВИС ФИМЕЛ

“Елис Дав”

Елис е начинаещ агент на ФБР, който Чарлс Бейкър обучава в овладяването на тънкостите на работата под прикритие. Живеещ в постоянно напрежение в резултат на усилията на Баркър да го превърне в хамелеон, Елис никога не знае кога Баркър ще го изпрати на невъзможна мисия, целяща да изпита уменията му или ще организира импровизация, която може да му струва живота. Напрегнат, стресиран и подложен на огромно натоварване в усилията си да се представи добре в работата си, Елис се нуждае от почивка. Но в случая, това не е най-лошото. Отдел „Вътрешни разследвания” се опитва да убеди Елис да започне да шпионира собствения си наставник Баркър, подозирайки, че се е присъединил към вражеския лагер.

КЕВИН ДЖЕЙ О’КОНЪР

“Конрад”

На пръв поглед изглежда, че Конрад е агентът на ФБР, който контролира работата на Баркър и Елис. Като опитен професионалист, той познава Баркър достатъчно добре, за да общува с него чрез кратки фрази, звучащи като кодирани послания, но по отношение на младия агент Елис е необходима ясна комуникация и изказ, включително това да се дава гласен израз на възхищението, което Конрад изпитва към работата на Баркър.

ЛАРИ ГИЛИАРД МАДШИ

“Рей”

Рей е друг агент на ФБР, натоварен с разследването на Чарлс Баркър. Хитър и притворен, той се опитва да използва Елис, за да се добере до информация, която може да му помогне да докаже, че Баркър е предател. Елис, обаче, си дава сметка какво иска да постигне Рей.

ЛИНДЗИ ПЪЛСИФЪР

“Роуз Лорънс”

Съседката на Елис, Роуз, не забелязва Елис, но той и е хвърлил око и когато неуверено и срамежливо я кани да излязат на среща, Роуз се съгласява. Но студентката по право Роуз е достатъчно интелигентна, за да забележи, че у Елис (ревниво пазещ работата си в пълна тайна) има нещо странно и възнамерява да не пришпорва развитието на връзката им.

„Звярът” – от понеделник, 25 януари от 22:15 часа по PRO.BG
Оригинално заглавие: The Beast, 2009 (Сони)
Жанр: сериал, драма – сезон 1, епизод 1
Продължителност: 45 мин, 13 епизода
Участват: Патрик Суейзи, Травис Фимел, Майк Бач
Излъчване: Понеделник, вторник, сряда и четвъртък, 22:15 часа

 
По темата: ,