Видео анонси от предстоящи филми по Нова ТВ

Акценти от филмовата програма на Нова телевизия за 14 и 15 август, събота и неделя

14 август, събота, 09.50 часа
Дребосъчетата (Rugrats Movie,The)
1998 / САЩ
Режисьор: Игор Ковальов
Жанр: Анимация

С раждането на новото му братче Дилан, Томи Пикълс знае, че нещата ще се променят, но не е очаквал, че да бъдеш по-голям брат може да е такова приключение. Докато се опитват да върнат малкия Дил в болницата, Ръгратс задигат фургона на Рептар и без да искат се изгубват в гората. Предстои им весело и музикално пътуване в света извън техния заден двор. Малките герои срещат всякакви препятствия и големи изненади в търсене на пътя към дома.

14 август, събота, 16.00 часа
Сватбата (Best Man,The)
1998 / Италия
Режисьор: Пупи Авати
В ролите: Инес Састре, Диего Абатантуоно, Данио Кантарели, Чинция Масколи, Валерия д’Обичи, Марио Ерпичини, Уго Конти, Нини Салерно, Кармела Винсенти и др.
Жанр: Комедия

Смешна и трогателна история с хитроумен замисъл: Какво ще стане, ако се влюбиш в някого в деня, когато трябва да се венчаеш за друг? Настъпва истински хаос, когато Франческа /супермоделът Инес Састре/ се влюбва до уши в своя кум на сватбата. Няма да повярвате какво се случва в този изпълнен с драматизъм ден.

15 август, неделя, 13.15 часа
Офицер и джентълмен (Officer and Gentleman,An)
1982 / САЩ
Режисьор: Тейлър Хакфорд
В ролите: Ричард Гиър,Дебра Уингър, Дейвид Кейт, Робърт Лоджия, Луис Госет мл. и др.
Жанр: Романтика

Зак Мeйо е младеж, който учи за военноморски авиационен офицер, но има проблеми с дисциплината. Сержант Фоли ще го обучава и ще го оценява и ще открие в него силното му желание да стане пилот. Зак среща Пола и трябва да реши какво иска да прави с живота си.

15 август, неделя, 16.00 часа
Голо оръжие 33 1/3 (Naked Gun 33 1/3: The Final Insult)
1994 / САЩ
Режисьор: Питър Сегал
В ролите: Лесли Нилсен, Пресила Пресли, Джордж Кенеди, Оу Джей Симпсън, Фред Уорд, Катлийн Симпсън и др.
Жанр: Комедия

Вечерта на Оскарите. Кой ще победи? Кой ще загуби? И някой няма ли да изрита онзи тъпак от сцената? Чакайте! Това не е обикновен тъпак. Това е лейтенант Франк Дребин, който прекъсва церемонията, за да спре терористичен заговор…

 
По темата: , ,