Видео интервю с Ахинора Джамбова от „Големите надежди“

Какво е да водиш „Големите надежди”

Водещият на шоуто за талантливи деца Драго Симеонов и асистентката му Ахинора гостуваха в „Събуди се”

Водещият на „Големите надежди” Драго Симеонов и неговата асистентка Ахинора Джамбова се радват, че се партнират в шоуто. Това разказаха двамата в „Събуди се” по Нова телевизия.

5-годишната Ахинора е избрана за асистентка след кастинг.

„Когато влезе в стаята, където правихме кастинга, изведнъж цялата стая светна”, разказа Драго Симеонов. „През цялото време се радвам, че именно тя ми е асистентката”.

Ахинора също признава, че ѝ харесва да участва в предаването.

На въпроса кой командва, Ахинора заявява: „Нито аз, нито Драго, Кико командва. И Маги!”

Гледай видео запис от предаването онлайн

5-годишната Ахинора от “Големите надежди” учи репликите вкъщи. В ролята на Драго Симеонов влиза мечок

Сега имаме два повода за наздравица. Първият е, че Гери е бременна, а вторият е, че съм избрана. Ама какво толкова се вълнувате? Аз знаех, че ще ме изберат.

Това казва едно 5-годишно момиче на родителите си, когато те му съобщават, че е избрано за ководещ на шоуто на Нова телевизия „Големите надежди“.

Това без съмнение е единият повод за наздравица, а вторият – любимата фризьорка на Ахинора в квартала ще става майка.

Момиченцето е избрано за асистентка на водещия Драго Симеонов след дълъг кастинг. Явява се на сцената пред продуцента Магърдич Халваджиян съвсем сама. Докато чакат пред вратата отвън, родителите през цялото време изблици на смях от залата. Вътре продуцентът иска да види как малкото дете се справя в различни ситуации.

На прослушването Ахинора трябва да си представи, че говори с журито, с участниците, с водещия.

„Тя се справи с повечето текстове. Впечатли ме, че е толкова малка, а говори като възрастен човек“, обяснява Халваджиян.

Откакто „Големите надежди“ се излъчва, преди всяко предаване Ахинора като всяка тв водеща получава своя сценарий. Учи го заедно с майка си, като тв студиото се пренася в дома. Всички налични кукли, плюшени мечета и бебета стават част от шоуто – те са участници, бенд и жури. Репликите на основния водещ Симеонов са разпределени за жълтия мечок Драго.

Официалната репетиция си е в истинското студио в деня на ефирното предаване. Тогава Ахинора сяда с главния сценарист Влади Априлов и двамата заедно минават през текста. Детето дори прави забележки – сам предлага някои от репликите да се променят, а екипът се вслушва в съветите му.

На въпроса на колко години е, Ахинора отговаря: „Една красива дама не се пита за възрастта.“

Истината е, че тя е на 5 години и половина. Основното занимание е да ходи на детска градина в 7-о ОДЗ. „Има късмета да попадне в уникална детска градина с прекрасни госпожи. Ние сме спокойни, че там я обучават и възпитават с огромно количество любов“, казва майка . Жената е най-близо до това, което прави Ахинора в телевизията, защото самата тя е телевизионен режисьор и продуцент. Мъжът Ангел Джамбов се занимава с покупка и продажби на недвижими имоти и като за всяко момиченце той е най-голямата любов на дъщеря си. Неслучайно и първата дума, която изрича детето, е „тати“.

Инфо: Nova TV и вестник 24 часа – прочетете по-подробна информация за Ахинора тук