Видео маратон със сериали, шоу и музика от VBOX7

Пролетта идва с много смях и забавление с видео маратона на Vbox7.com

Великден е още по-забавен с любимите уеб герои, телевизионни продукции и музикални хитове

Тази пролет Vbo7.com ще зарадва своите потребители със забавен видео маратон, който ще направи предстоящите Великденски празници още по-приятни. Пролетен флирт, любима музика и неограничено количество смях от любимите уеб сериали и популярни телевизионни продукции очакват ценителите на забавлението >>> https://www.vbox7.com/vbox7maraton

Феновете на уеб продукциите ще имат възможност да се насладят на низ от неловки ситуации, в които изпадат любимите герои на един от най-обичаните тийн сериали – „Не така, брат“. Много изненади, съдбовни избори, нови лица и пролетен флирт завладяват сърцата на зрителите. Не пропускайте да си припомните и войната между влогърките Бела и София от „Следвай ме“, както и да проследите мистерията в новия онлайн трилър „Аз съм никой“, който наскоро стартира във Vbox7.com.

За любителите на „виртуалните срещи“ Vbox7.com разкрива какво представлява перфектната първа среща в най-новия риалити уеб сериал „10 първи срещи“. Не пропускайте да видите пред какво се изправя красивата Теа в своя любовен експеримент. Вълната на пролетния романс продължава с ретроспекция на двата горещи сезона на дейтинг шоуто на Дани Петканов – „Сладки свалки“.

Плейлист с най-коментираните превъплъщения в новия сезон на ТВ шоуто „Като две капки вода“ отново провокира със звездни участници и изненадващи изпълнения. Не пропускайте емблематичните имитации на Златка Райкова, Константин, Гери-Никол, Софи Маринова и т.н.

Новата музикална година започна с покоряващи хитове на изпълнители като Дрейк, Дуа Липа, Рита Ора, Криско, Павел и Венци Венц. Vbox7.com  създаде уникален плейлист „Хитовете на 2018“, който събира на едно място любимите звезди, оглавили класациите с разбиващи парчета, и не само.