Видео от рождения ден на Радио Витоша и Тройка на разсъмване

Екипът на радио „Витоша“ има двоен повод за наздравица – лидерът в музикалния ефир навърши 27, а „Тройка на разсъмване“ поля пълнолетие като машина за забавление без аналог у нас.

За хиляди слушатели чувството за хумор и наелектризиращ брейнсторминг на Милена, Кирил и Тодор продължават да имат ефекта на тройно еспресо за успешен старт на деня. В рейтинговия водопад от шеги и закачки водещите проведоха редица социални ангажирани кампании, като една от най-значимите безспорно е „Повече българчета за България“.

Сред последните каузи на шоуто бе и отварянето на втората по рода си „Семейна стая“ в Клиниката по неонатология към Специализираната болница за активно лечение по детски болести в София. С нейна помощ настанените деца ще имат шанс да прекарват повече време със семействата си, което подпомага възстановителния процес след оперативна намеса.

Основната част от аудиторията на радиото е на възраст до 35 години. В тази категория „Витоша“ държи челното място в рейтингите на социологическите агенции. Не е тайна, че виновник за това е и предаването Офис брейк.

Хората на радио „Витоша“ се събраха, за да отбележат двата празника със сладки изкушения и порядъчно количество розе, като благодариха на колегите и слушателите, с които продължават да израстват заедно.

Инфо: Агенция Монитор и телевизия Канал 3

 
По темата: ,