Видео премиера от Voice of Boys /X Factor/ – „Тази нощ“

VOICE OF BOYS с премиера на новия си, четвърти сингъл и видеоклип

Във видеото към „Тази нощ” участват още атрактивната изпълнителка Донна Бангьозова – Donna и актрисите Симона Халачева и Дани Емилова.

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=qBrEpCGZH78

Младежкото трио VOICE OF BOYS, които стартираха своята кариера още в първия сезон на музикалното риалити шоу по Нова ТВ – X FactorBulgaria представят новия си сингъл „Тази нощ” и видеоклипа към него. Това е четвърти видеоклип за момчетата, след успеха на „Само твоите сълзи”, „Сега или никога” в колаборация с Поли Генова и „Давай”.

Музиката и текстът са на Недислав Драгнев, аранжиментът е на Виктор Добрев, а режисьор на лентата е Павлин Иванов – Bashmotion. Продуцент на проекта е мултимедийната компания “Flashmedia” в колаборация с Perfect Records и партньорството на Virginia Records.

Тримата споделят, че това е най-раздвиженото им видео, тъй като заснетите кадри съдържат голяма доза „екшън, игра и тичане”, каквито не са преживявали в предишните им продукции. В клипа се включват с нестандартни роли още певицата Донна Бангьозова – Donna и актрисите Симона Халачева и Дани Емилова. Стайлингът на видеото е на Pause Jeans, ArtHair Galerie са се погрижили за косите на момчетата, а гримът им е дело на Габриела Симова.

Динамичната лента е заснета в два снимачни дни на избрани локации от градската среда и покрайнините на София, както и в столичния нощен клуб Champagne Room Art Club. Снимките на „Тази нощ” VOICE OF BOYSсподелиха и с 50 почитатели, които също участват във видеото.

 
По темата: