Видимо доволни със симфоничен концерт на Мария Илиева

Мария Илиева подарява вълшебство със симфоничен звук в Бургас

На 11-ти юли Мария Илиева ще очарова публиката със специален концерт в Летния театър в Бургас. Хитовете на кралицата на българската поп музика ще прозвучат под съпровода на симфоничния оркестър на Държавна опера – Бургас, с оркестрации, изготвени лично от диригента на събитието маестро Славил Димитров.

След успешните концерти на Мария Илиева с най-големите симфонични оркестри на България, част от турнето ѝ “10 години Лунен сън”, на 11-ти юли проектът на певицата се завръща на сцената на Летния театър в Бургас с обещание за още по-силно музикално преживяване.

Заедно с оркестъра на Държавна опера Бургас с гост – диригент маестро Славил Димитров, на сцената до Мария Илиева ще бъдат музикантите Георги Янев (китара), Тони Златанов (клавир) и Емил Пехливанов (перкусии). Концертът е по покана на директора на Държавна опера Бургас Александър Текелиев и е в рамките на Летните музикални празници „Емил Чакъров”.

„Класическата музика винаги е била много близо до сърцето ми,” споделя Мария. „Щастлива съм, че отново имам възможността да представя песните си по този различен и интересен начин. Нямам търпение да изживея за пореден път щастието от срещата с бургаска публика и да се потопим заедно в красотата на симфоничния звук.”

Билети за концерта на Мария Илиева в Летния театър на Бургас на 11-ти юли могат да бъдат закупени  на касите на Държавна опера – Бургас, както и на онлайн на адрес: http://www.eventim.bg/bg/bileti/drzavna-opera-burgas-leten-teatr-683458/performance.html .

Решението и „политиката“ на Мария Илиева са изненадващи, предвид, че последното, което ни поднесе преди дни, бе „лековат“ хит с Криско – „Видимо доволни“.

 
По темата: