Вихра в „На кафе“ – какво се случва с брака й с Иван?


Гала с ново студио

В понеделник гости в „На кафе” по Нова ТВ ще бъдат Ани, Савина и Силвия от „Антибиотика“, които ще застанат за първи път пред камера от 5 години насам.

Във вторник Гала ще подготви куп изненади за актрисата Нона Йотова, която ще отпразнува в ефир 45-ия си рожден ден. Ще бъдат обсъдени и актуални женски теми с Вихра от „Станция Нова“, която ще гостува в „На кафе” заедно с дъщеричката си Ава.

В сряда Кристина Димитрова ще обсъди последните тенденции във връхните дрехи и ще разкаже какво ново се случва около нея. Екип на предаването ще посети и училище за бременни заедно с певицата Светла Иванова, която чака второ дете.

Цяла седмица „На кафе“ ще се излъчва от столичен мол и всеки ден зрителите ще получават актуална информация и практични съвети за последните модни тенденции.

Известната водеща и екипът й ще гостуват една седмица на The Mall

От понеделник, 24 октомври, най-гледаното женско предаване в българския ефир – „На кафе” по Нова Телевизия, ще се излъчва пряко от The Mall. Една от най-обичаните телевизионни водещи – Гала, рядко се появява на публични места и дава интервюта, така че нейните фенове ще имат уникалния шанс да я видят на живо в  The Mall.

В продължение на една седмица всички посетители на Мола ще могат да видят екипа на Гала в действие и да усетят емоцията от снимането на един от най-успешните сутрешни блокове. Предаването ще се излъчва пряко, както и до момента – от 9.30 до 11.25 часа.

Седмицата ще е изпълнена с интересни и актуални теми. В сряда, която традиционно е посветена на бебетата и техните родители, „На кафе” ще гостува в Училището за родители, което The Mall организира всяка втора сряда от месеца. Кремена Халваджиян ще представя модните тенденции за есенно-зимния сезон, а Елица ще приготвя вкусни ястия всеки ден в различен ресторант на The Mall.

The Mall се наложи освен като предпочитано място за пазаруване, и като едно от най-интересните места за прекарване на свободното време.

The Mall, управляван от Assos Capital, e най-големият търговски център в страната с търговска площ от 66 000 кв. м. The Mall отвори врати през пролетта на 2010 г. с приблизително 200 магазина за мода и места за забавления. Сред някои от представените марки са GAP, Peek & Cloppenburg, Технополис, Zara, 2 Fit Boevski, Sephora, Douglas, Next, Deichmann, Humanic, кино Arena, Playground, Capella Play (най-големият детски център в България). Секторът с хранителни заведения и ресторанти включва Burger King, Subway, Nordsee, KFC, Olive Oil and Oregano, и други любими заведения. В The Mall е разположен хипермаркет Carrefour с площ от 14 000 кв. м. Carrefour e най-голямата верига за търговия на дребно в Европа, и втора в света.

Гледай видео запис от предаването – сезон 3, епизод 36 – 38.