Вихра завихри война със „Споделено с Кали“

Вихра използва писания в жълти сайтове като повод да излее „чистите си чувства“ към предаването „Споделено с“, на което бе водеща за кратко. В цитираните от Петрова жълти писания се твърди, че поради развод и скованост, новата водеща Кали не се справя добре, често е и неподготвена.

„Леле боже, какво се случва….и аз се развеждах?“ написа Вихра във Фейсбук, цитирайки статия със заглавие „Кали с ужасяващо нисък рейтинг в „Споделено с…“.

Официалната Фейсбук страница на „Споделено с Кали“ отговаря следното на Вихра: „Вихра вихра не спряхте да се излагат вашата злоба“ (оригиналният правопис е запазен).

Самата екс-водеща също не е граматически перфектна, но си позволява да отвърне: „На дамите, които критикуват по-горе отново казвам, това е моята лична страница, моят дом във фейсбук и аз си обсъждам всичко, което ме засяга по някакъв начин. Във вашите домове във фейсбук, обсъждайте, това което вас ви вълнува. Това е!“

От ТВ7 обаче имат последната дума, защото боравят с цифри и факти. Те разпространиха следното прес съобщение:

Кали е най-успешният водещ на „Споделено с…”

Певицата Кали се оказа едно от най-успешните открития на TV7 и !no frame media за рейтинговото следобедно ток шоу „Споделено с…”. Чаровната брюнетка е новата водеща на „Споделено с…” от месец и вече е на трето място в телевизионния ефир с близо 8% среден пазарен дял (по данни на GARB за часови пояс 16:30-17:30 в основната целева група 18-49).

Дебютът на Кали в „Споделено с…” я нарежда като най-успешна водеща на предаването през 2012 и безспорно певицата ще продължи да привлича верни фенове на формата с откровените човешки съдби и истории на екран.“.

По този начин спокойно можем да споделим с Вихра, че е добре да приеме шоуто по ТВ7 като затворена страница.