Вики от „Мастило“, Димитър Цонев и Силвия Матева на гости на Слави

Предстоящи гости в „Шоуто на Слави“ по bTV

Вики Терзийска и Мартен Роберто
Вторник, 4 октомври 2011 г.

Гости на „Шоуто на Слави“ ще бъдат водещите на „Гласът на България“ Виктория Терзийска и Мартен Роберто.

Виктория Терзийска е родена на 3 май 1979 година в Исперих. Завършила е Английска езикова гимназия в Разград и журналистика във Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ „Св. Климент Охридски“. Вики започва своята кариера през 1998 година като основател и вокалист на група „Мастило“. Тя е и автор на всичките си текстове на песни.

Първият албум на групата „Iгуана“ се появява през 2001 година. През 2004 година излиза албумът „Репетиция”, а през 2006 – „Ела до мен“. Сред най-популярните песни на групата са „Моите кафеви очи”, „В ръцете ти е най-добре”, „В двореца съм сама” и други.

Мартен Роберто e български DJ, който се занимaва се с Funk, Disco, Nu Disco, Boogie, Broken Beat и Deep House. Той се насочва към музиката и по-специално музикалната журналистика още на 18 години. Работил е като радио водещ, водил музикално предаване в спортна телевизия. Също така е работил по различни музикални проектви в редица телевизии. Заедно с DJ Ilko Мартен реализира Funk da disco – единственият по рода си проект за фънк и диско музикa.

Гледай видео запис от предаването онлайн.

Димитър Цонев
Сряда, 5 октомври 2011 г.

Димитър Цонев е роден на 30 август 1959 г. Той е син на известния български актьор Коста Цонев. Димитър Цонев е завършил право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Владее френски и английски език. Той е бил редактор в София прес от 1986 до 1991 г. Освен това е бил водещ „Новини“. Член е на Съюза на българските журналисти. Автор е на 17 документални филма, участвал е и няколко български игрални филма.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Силвия Митева – майка и дъщеря
Четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Гости в „Шоуто на Слави“ ще бъдат носителката на два бронзови медала от Световното първенство по художествена гимнастика Силвия Митева и нейният пръв, единствен и настоящ треньор – майка й, също Силвия Митева.

Силвия Митева представи блестящо България на Световното първенство по художествена гимнастика, завършило преди дни, в Монпелие, Франция. На него Силвия спечели два бронзови медала във финалите на бухалки и на лента. С това тя постигна най-големия успех както за себе си, така и за българската гимнастика в последните години.

Родена е през 1986 година в Русе. Тренира художествена гимнастика от 6-годишна. Републиканска шампионка по художествена гимнастика при девойки младша и старша възраст, два пъти вицешампион при жените

От 2001 г. играе за националния отбор на България. Силвия Митева е трета и на световното в Япония през 2009 г., има един златен, два сребърни и два бронзови медала на турнира от Световната купа от Корбей Есон. Освен това има златен медал от Каламата. През 2010 г. е избрана за спортист на месец май 2010 година.

Гледай видео запис от шоуто онлайн

Информация за гостите: SlaviShow.com