Вики от Мастило финалист в ПРОМЯНАТА на Нова ТВ

Вики от „Мастило” се бори за 30 бона от Нова телевизия, които да налее в проекта си „Маргаритка”, съобщава HotArena.

Идеята й е да запише диск с детски песнички и клипове на български език, а с парите от продажбата му да построи музикални детски площадки. С тази идея певицата участва в проекта „Промяната” на Нова тв и е сред петимата финалисти. От тях финансиране ще получат тримата, събрали най-много точки в онлайн гласуване. Класираният на първо място получава 30 хиляди лева, а вторият и третият – по 15 хиляди.

Проектът „Маргаритка” носи името на дъщерята на Вики от брака й с петролния бос Петър Величков. Това е името и на една от героините в клипчетата, по които певицата и екипът й в момента работят. Миналата година тя издаде диск с песнички, а с парите от продажбата му вече е построена една музикална площадка. Сега иска да направи втори диск и още подобни места за игра, предават от Уикенд.

Още за Промяната по официална информация на Нова телевизия –

Близо 16 000 вече гласуваха в четвъртото издание на ПРОМЯНАТА

Всеки има възможност да подкрепи своя фаворит сред петимата финалисти в най-голямата социално-отговорна инициатива на NOVA до 5 февруари

Само седмица след старта на онлайн гласуването близо 16 000 души подкрепиха с гласа си своя фаворит сред петимата финалисти в ПРОМЯНАТА – най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България.

До 5 февруари всеки може да се запознае с петимата социални предприемачи – финалисти в четвъртото издание на ПРОМЯНАТА и да избере за кого да гласува на www.nova.bg/promyanata. За победата тази година се борят: Милена Ташкова и София Фердинандова с Живот на килограм, Виктория Величкова и Яна Липованска с Маргаритка; Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова с ОЛЕ МАЛЕ, Иван Димов и Николета Габровска със Single Step и Поли Янкова с MindHub.

Тримата финалисти, които съберат най-много гласове, ще продължат на следващия етап от конкурса – среща с жури, което включва представители на Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change. Тримата кандидати ще представят проектите си и пред детско жури. Големият победител в ПРОМЯНАТА 2017/2018 ще бъде избран на 12 и 13 февруари от двете журита и ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 30 000 лв., а вторият и третият – по 15 000 лв. Допълнително и петимата финалисти стават част от Инкубатора на ПРОМЯНАТА за период между една и пет години, в рамките на които ще получат обучения, консултации от бизнес ментори, достъп до международната мрежа от социални предприемачи на Reach for Change и медийна подкрепа, благодарение на Нова Броудкастинг Груп.

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява за четвърта поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да подобри трайно живота на децата в България, като открива мотивирани социални предприемачи и им помага да реализират по устойчив начин идеите си за по-доброто и сигурно бъдеще на българските деца. От 2014 г. досега ПРОМЯНАТА помогна на почти 36 000 деца и младежи от цялата страна.