Вики от „Мастило“ представя нов клип по… радиото


Вики от „Мастило“ на гости на Ася от „25-ият час“ в петък

Слушателите на Magic FM задават своите въпроси на очарователната певица с e-mail или във форума на Радио Magic FM

Този петък водещата на „25-ият часАся Александрова посреща в студиото на Радио Magic FM най-нежния член на група „Мастило“ – вокалистката Виктория Терзийска.

Освен за музика, двете дами ще си говорят по женски, но без да изключват слушателите. Почитателите на Вики и „Мастило“ имат възможност до старта на живото предаване в 15 часа да задават своите въпроси във форума на Magic FM или на e-mail адрес code@magicfm.bg .

Вики ще разкаже за дългоочакваното видео към хитовия сингъл на „Мастило” – „До края”, което е вече в ефира на българските музикални телевизии. В него се разказва историята на влюбена двойка и премеждията, през които тя преминава, за да опази любовта си.

Главна роля във видеото играят Вики и Десо, които се превъплъщават в модерни „ангели-пазители“, притежаващи свръхестествени сили. Благодарение на тези свои способности те успяват да върнат времето назад и да спасят любовната връзка.

„25-ият час“ – на живо с Ася Александрова и Виктория Терзийска от „Мастило“ този петък, 20 май от 15 до 16 часа по Радио Magic FM.

За „25-ият час“:

От понеделник до петък, между 15 и 16 часа, Ася Александрова разполага с час за своето ново шоу „25-ият час“. „25-ият час“ е посветен на новите научни открития, любопитните кино, музикални и литературни новости и горещите новини от непознати точки на Земята.

„25-ият час“ е Уикипедия в сбит вариант, Discovery Channel в радиоверсия или „Шифърът на Magic“ в делнична форма.

Виж секцията на Magic FM в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

 
По темата: