Вили Сечкова спира да води „В джаза събота вечер“

Вили Сечкова пред „Комисията Павлов”: По-комфортно ми е да стоя зад камерите

„Смяната на Вихра с Кали в „Споделено с…” е въпрос на концепция и желание за промяна. Иван няма участие в това решение”

„Нямам намерение да се връщам като лице, много по-интересно ми е да се занимавам с продуценство и да стоя извън прожекторите”, сподели Вили Сечкова в първото след ваканцията издание на „Комисията Павлов” по TV7. „Нямам намерение да се връщам като лице на никое предаване. Така вече мога да имам и личен живот, което е страхотно. Когато се превърнеш в продукт, по-трудно се живее”, каза красивата Вили.

Митко Павлов разпита своята продуцентка какво мисли за българската телевизионна среда. „Прави ми впечатление, че много хора не правят разлика между интересно и пошло”, коментира Вили. „А телевизията има възпитателен ефект и ние трябва да се съобразяваме и с това, че възрастовата граница на зрителите вече е много ниска, много деца гледат телевизия и това е отговорност за нас”.

„Смяната на Вихра с Кали в „Споделено с…” е въпрос на концепция и желание за промяна. Иван няма участие в това решение”, отрече Вили появилите се напоследък публикации, че има пръст в уволнението на своята бивша съпруга.

Виолета Сечкова представи и кампанията на !no frame media срещу наркотиците. „Идеята ни е продиктувана от изследване, което поставя България на първо място в ЕС по употребата на наркотици сред малолетните. Ако помогнем поне на едно дете, ще знаем, че сме направили нещо смислено”, каза Сечкова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Митко Павлов откри телевизионния сезон на „Комисията Павлов“ с нов луксозен декор. Предаването вече ще радва зрителите на TV7 всеки делничен ден от 22:00.