Вили Сечкова стана руса – да я гледаш с Евгени Минчев по bTV!

Вили Сечкова руса за Евгени Минчев ! Водещата с нова визия, паркетният лъв с годеница!

Още – Ромина Андонова и Графа „В джаза“ тази събота!

Тази седмица Вили Сечкова, с напълно променена визия, ще посрещне Евгени Минчев, актуалната мис България – Ромина Андонова и поп идола –Графа, гости в късното светско шоу на bTV „В Джаза събота вечер“.

Евгени Минчев фон Бул –

Скандален, провокативен, забавен, с остър език и страхотно чуство за хумор – Евгени Минчев, няма да изневери на себе си и този път. Светският лъв ще говори за мъжете в живота си. За модната си агенция, за конкурсите за красота, за парите за благотворителност, за албума и концертите, които потготвя, за годеницата си – Лейди Кокрън, за стиховете му към Орлин и Миро.

И още – каква е връзката му с Лейди Кокрън и колко богат е Евгени,  каква сума може да го накара да се ожени и кога за последно Минчев е „бил в жена“, тази събота в „Джаза“ !

Ромина Андонова –

Мис България 2010 ще сподели на Вили за връзката си с футболиста  Дарко Тасевски. Да очакваме ли сватба скоро? Също така, има ли скандал между нея и Евгени Минчев, платена ли е титлата й, къде се срещат манекенките и футболистите, как се свалят футболисти и какво трябва, за да станеш Мис България?

За финал ще вкусите едно парче на Графа и Мишо Йосифов секстет !

Събота, 05 февруари
22:30:00 – В джаза събота вечер – вечерно ток шоу с Вили Сечкова