ВИП Брадър 03.11.2014 + видео – елиминации за Воче, Въргала и Линдарева

Кой ще напусне къщата на VIP BROTHER?

Един съквартирант ще напусне Къщата на VIP Brother този понеделник. Кои са номинираните и какво е тяхното поведение в предаването:

Wosh MC е вероятно най-обичаният участник от съквартирантите. Той най-често търси правдата и се бори за нея с всички сили и средства. Съквартирантите определят Стефан като добре възпитан, освен това успява да бъде дипломатичен и запазва неутралитет, като не влиза окончателно в някой от лагерите в Къщата. Wosh MC е известен и с избухливия си темперамент и силната емоционалност. Най-честите сблъсъци на Стефан са с Жени, Камелия Воче, Кали и Иво Аръков.

Влади Въргала също е един от доскорошните всеобщи любимци в Къщата. Той притежава огромно чувство за хумор и самоирония и често развеселява останалите със смешни вицове и случки. Под натиска на изолацията, Влади също прояви някои качества, които бяха приети негативно от останалите. В стремежа си да бъде приятел с всички, съквартирантите го заклеймиха като „фурнаджийска лопата”. Избухванията на Влади също не останаха в сянка и той влезе в пряк конфликт с Камелия Тодорова, Камелия Воче, Кали и Людмила.

Албена Вулева влезе в Къщата с негативите на „жълта“ водеща от близкото минало, но докато беше в ТВО-то, успя да спечели симпатиите на останалите участници. Албена се сприятели с Наско, Зорница и някои от другите съквартиранти, а откровеността и нейното дар слово й спечелиха симпатиите на зрителите. След влизането на майка й Людмила, Албена драстично промени държанието си към съквартирантите и двете често обсъждат останалите и в коментарите им не липсват и пиперливи думи. Албена проявява откровена непоносимост към Кали, Камелия Воче и Тачо и често ги предизвиква и влиза в пряк конфликт с тях.

Зорница Линдарева – Още с гледането на визитката й, съквартирантите от Резиденцията решиха да я бойкотират. Но Big Brother я изпрати в ТВО-то, където я приеха с отворени обятия. Девойката е приятелски настроена и в опитите си да се хареса на всички, често си навлича тяхното неодобрение. С влизането си в Резиденцията Зори успя да предизвика лавина от негативни коментари и чувства. С течение на времето Зорница стана по-спокойна и започна да води успешна комуникация. Така спечели като приятели Влади, Тити, Албена, Елена Кучкова. През последните седмици съквартирантите отново застанаха на нож със Зорница, заради поредица от интриги, които се случиха в следствие на нейни коментари. Най-голяма непоносимост към нея има Людмила, която често я обижда.

Камелия Воче е един от най-динамично променящите се образи в Къщата. От прилежна домакиня с майчински инстинкт, певицата все по-често е определяна от останалите като „сърдита лелка”. Воче е човекът, който се грижи за храната и чистотата в Къщата рамо до рамо с Кали. Тя успява да разпредели правилно дори минимален бюджет, така че да има храна за всички. Освен „маниакално педантична“, съквартирантите определят Воче и като най-голямата „кибритлийка“ във VIP Brother. Много малко е нужно, за да бъде изкарана извън нерви и да размаха ръце, опитвайки се да убеди останалите в правотата си. В различни етапи на предаването Воче успя да влезе в противоречие с почти всички съквартиранти, но най-неприятни за нея са Вулеви, които не пропускат възможност да я провокират.

Кой ще напусне Къщата – не пропускайте live предаването този понеделник от 20:00 часа по Нова телевизия.

Гледай видео запис от епизода онлайн или тук