ВИП Брадър финал – Лияна пее фолклор с ДесиСлава

Съквартирантите на VIP Brother 2013 на бляскав финал с плеяда от звезди

Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ един от петимата финалисти ще стане победител на сезона

Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ ще настъпи моментът на истината с дългоочаквания финал на VIP Brother 2013. Олимпийката Станка Златева, бизнес дамата Ваня Червенкова, фолк-изпълнителката Лияна, топмоделът Мариян Кюрпанов и стратегът на Къщата Пламен Медаров ще дадат всичко от себе си, за да спечелят подкрепата на своите фенове. Само един  от финалната петорка ще грабне титлата „Любима звезда на България“.

През последните два месеца Вип Съквартирантите минаха през множество трудни предизвикателства.  В събота вечер, на финала на най-успешния сезон, те ще трябва за последен път да докажат, че са способни на всичко в името на победата.

Всеки един от Финалистите ще трябва да излезе на сцената на VIP Brother 2013 и да изпълни песен пред гостите в студиото и зрителите на Нова ТВ. За да бъде съревнованието  честно, всеки Съквартирант ще си партнира със звезда от българската музикална сцена.

Пламен, в компанията на Лео и Играта, ще изпълни едноименния хит „4D“.

На Мариан ще се падне удоволствието да си партнира с българската поп икона Мария Илиева. За първи път, ексклузивно на финала на VIP Brother 2013, те ще изпълнят дебютен ремикс на песента „Играя стилно“.

Лияна ще се впусне във фолклорно приключение с колежката си ДесиСлава – двете ще слеят гласовете си в изпълнение на българска народна песен. Какви ще бъдат предизвикателствата на финала за останалите звезди и какво сценичното изпълнение  ще покажат те, зрителите ще видят тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Гости в последното лайв издание за сезона ще бъдат президентът на Федерацията по художествена гимнастика – Илиана Раева, певецът Константин, социологът Мира Радева, продуцентът Маги Халваджиян и политикът Павел Чернев.

Кой ще бъде победителят на сезона и ще грабне титлата VIP Brother 2013 предстои да разберем на незабравимия финал на риалитито тази вечер от 20:00 часа само в ефира на Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн