ВИП Брадър „изтезава“ Тервел, виновна е Ваня

Ирина Флорин и Мира Радева напуснаха Къщата на VIP Brother 2013

Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ Тервел Пулев се подлага на болезнени разкрасителни процедури

В понеделник вечер, за първи път от началото на сезона на VIP Brother 2013 двама участника напуснаха едновременно Къщата. Певицата Ирина Флорин беше първата изгонена по време на вчерашните eлиминации. Малко по-късно тя беше последвана от Мира Радева, която, въпреки нескритите си симпатии към Пламен, агитира зрителите за друг iъквартирант. „Гласувайте за Лили! Искам тя да спечели, заради притежаваните доброта и финес!“ сподели социоложката в лайв студиото на предаването.

Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ Ваня Червенкова ще получи задача, която ще постави на сериозно изпитание нейните познания и обща култура. След емблематичния провал на Пламен и последвалото възмущение на бизнес дамата, днес самата тя ще трябва да докаже колко широк е кръгозорът й. Честта обаче няма да бъде единственият залог в играта. При всяка нейна грешка Тервел Пулев ще трябва да понесе наложеното от Big Brother наказание. Олимпиецът ще се сблъска с болезнена разкрасителна процедура, която е част от ежедневието на жените в Къщата. Дали Ваня ще потвърди собствените си думи и ще прояви ли боксьорът стоицизъм по време на нетрадиционните санкции, предстои да разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Остават само пет дни до финала на VIP Brother 2013 на 16 ноември и днес на Съквартирантите предстои да научат резултатите от последната седмична Мисия. В Къщата ще се завихри едно от последните  партита, а Big Brother ще изненада звездите с неочаквана щедрост. Дали мирът най-накрая ще възтържествува в Къщата или разгорещените страсти ще доведат до нови противоречия сред Съквартирантите, зрителите ще разберат тази вечер от 20:00 часа само по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,