ВИП Брадър няма да плати 50 000 лева на Явор Бахаров

50 000 лева е сумата, която Явор Бахаров ще загуби заради скандалното си напускане от „ВИП брадър“. Актьорът си тръгна, защото му писна да живее с Рени и Жана Бергендорф, но не успя да прецака риалити шоуто. Явор поиска да си получи парите, предвидени по договор като негов хонорар, но срещна гнева на екипа.

„Прекарах повече от 20 дни в къщата, така че трябва да ми платите“, обясни Бахаров. Ядосани от публичното огласяване на информация, от Нова са задействали клауза, с която тотално прецакват Явор.

„Продуцентите се ядосаха, защото Явор се разприказва. Винаги се е знаело, че участниците имат договори и е спазарено предварително колко време ще прекарат вътре. Знаеше се, че все пак виповете излизат и получават информация от външния свят. Бахаров е първият, който започна да говори открито за тайните договорки“, издават от екипа.

Звездата от „Стъклен дом“ е напускал къщата за представления в провинцията, срещал се е с колеги и затова е знаел какво се излъчва в ефир. Според негови колеги от театъра има и друга причина братът на Захари да си тръгне предсрочно. Той отказал да се забърква в интрига с Жана Бергендорф.

„Искаха да играят влюбени, а Глория, която е бивша негова приятелка, да ревнува. Явор отказа да го замесват в този триъгълник“, казват негови близки.

За да не плати пари, „ВИП брадър“ твърди, че Бахаров е принудително отстранен от предаването, а не си е тръгнал по собствено желание. Точно за този аргумент ще се хванат адвокатите на предаването и възнамеряват да не му платят дължимото от 50 000 лева. Екипът на предаването се е запънал, че Явор няма да получи нищо, защото ги е изложил.

„Толкова много го караха да участва в предаването. За този сезон им трябваше човек точно като Бахаров. Някой от арт средите, актуална звезда. Продуцентите изпълниха всичките му условия, а той ги прецака“, изясняват от екипа.

В същото време Захари Бахаров е бесен от държанието на малкия си брат, съобщава „България Днес“. Въпреки че води предаване в същата телевизия, Захари категорично е отказал да се яви в студиото и да защити роднината си. Двамата актьори са се скарали веднага след напускането на Явор. Иво Андонов от „Под прикритие“ обвинил брат си, че се излага за пари и в предаването на няколко пъти е бил много пиян.

Захари категорично отрече и слуха, че има какъвто и да е било шанс да участва в предаването.

„Как си представяте това да се случи? Просто няма шанс“, коментира най-добрата приятелка на Захари – актрисата Теодора Духовникова.

Златка Димитрова
изригна във „Фейсбук“. Бременната плеймейтка нарече Явор Бахаров помияр, след излизането му от „ВИП брадър“, и разкри какво ще вземе след изгонването му от шоуто.

Ето какво точно написа Златка (без редакторкса намеса):

„Тъй като аз съм запозната отлично с договора на BB, ще кажа! Нема вземе една стотинка този ПОМИЯар!
Няма такъв наглец, ще лъже, за да злепостави, изнудва и се пази, ноооо удари на камък, но този камък е от ОГРОМНИТЕ! ПОВЯРВАЙТЕ МИ!!!!
Не го пиша случайно! Все пак съм бил два пъти, по два месеца в тази къща и съм „играла“ по правилата! Нямаш избор…т.е. имаш, но се лишаваш от така желания от него хонорар!
Всяко удоволствие се ЗАПЛАЩА!
За това пак ще кажа: КЪЩАТА НЕ Е ЗА ВСЕКИ!“

Частично по инфо на вестник България днес