VIP Brother поделен между Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева

Алекс ще води епизодите на формата, Ники Кънчев живите предавания

Big Brother за първи път ще има водещ, който ще представя епизодите на предаването. Това ще се случи в двойния сезон на VIP Brother и Big Brother All Stars.

През годините форматът е имал различни варианти за водене на живите предавания, но никога не е имало водещ, който да представя епизодите. Това винаги се е правело от т.н. войс оувър (глас зад кадър), но тази година зрителите ще видят Алекс Сърчаджиева в тази роля.

„Очакваме водещият да направи епизодите още по-интересни за зрителите“, споделя Радо Тушев, изпълнителен продуцент на предаването. За лицето на Big Brother, Ники Кънчев остава добре познатата му роля на водещ на живите предавания, в които сме свикнали да виждаме номинациите и изгонването на Съквартирантите

Кариерата на Алекс пред камера е дори по-дълга от тази на Ники Кънчев. В първият си филм – „Мечтатели” на Иван Андонов, тя се снима, когато е едва на две години и девет месеца, в ролята на дъщерята на Димитър Благоев. Кариерата и като водеща започва в младежкото музикално предаване „Мело ТВ Мания”, което тя води в продължение на пет години, за последно зрителите я видяха в ролята на водеща на предаването „Фермер търси жена“.

Сред театралните роли, с които Алекс се гордее, са тези в „Железният  светилник“ на Асен Шопов и „Чайка“ на Крикор Азарян. Изявите на Алекс  в киното до този момент също заслужават подобаващо внимание – участието й във  „Версен Жеторикс „, където играе с с Кристоф Ламбер , както и българкия филм, който дава сериозен тласък на кариерата й – „Шивачки“  на Людмил Тодоров. За него тя печели наградата на най-добра женска роля на редица филмови  фестивали. Последната и роля в телевизията беше в сериала „Женени с деца в България“.

VIP Brother 2012, 16 септември от 20:00 часа само по Нова телевизия