ВИП парти в помощ на Миро от Мери Бойс Бенд събра… 2000 лв. :)

Елена Тихомирова организира благотворителна вечер за Миро от Mary Boys Band

Над 100 приятели, фенове и гости уважиха концерта на Мери и Миро от Mary Boys Band. Традиционен домакин на градинското парти в ресторант „Пей сърце” беше Елена Тихомирова, която е голям почитател на групата.

Идеята на благотворителната вечер беше да се съберат средства и да се възобнови дарителската кампанията за лечението Миро във Франция. Талантливият музикант и авиоинженер вече две години се бори с коварната болест – левкемия.

В благотворителната кауза на Елена се включи поп певицата София, която изпя своя хит „Син талисман”.

Вечерта роди и нов дует между Мери и Мис България 2010 – Ромина Андонова, които изпълниха парчето на Mary Boys Band – „Слънчогледите”.

Миро свири повече от час на сцената най-големите си хитове и световни кавъри. Средствата събрани от концерта са на стойност 2000 лева.

Помогнете!

Изпратете дарителски SMS с текст DMS MIRO на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel).

Китаристът на Мери Бойс Бенд – Мирослав Мутафчиев се бори за живота си! Миро е с диагноза Остра Миелоидна Левкемия от ноември 2008 година, когато постъпва по спешност в клиниката по хематология на МБАЛ ”Александровска”. Следват шест химиотерапии, които довеждат до постигане на ремисия. Всичко изглежда добре.

Днес вече нищо не е същото… Миро получава рецидив на болестта си в централната нервна система и е приет по спешност в клиника във Франция. Вече няма време семейството и приятелите му сами да се справят със събирането на средства за лечението. Става въпрос за ново овладяване на левкемията. В България лекарите нямат опит с такъв отвратителен рецидив, няма и време, защото болестта се развива светкавично, затова Миро постъпва в болница във Франция, в която за лечението му в момента са необходими 100 000 евро.

За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.

Избраната от вас кампания получава минимум 90 % от всички финансови постъпления, а останалата сума покрива административни разходи по проекта DMS. Повече информация можете да намерите тук.

През месец юни 2010 в подкрепа на кампанията „Помогнете на Миро от Мери Бойс Бенд“ бяха изпратени 9001 SMS.

Можете да помогнете финансово за лечението на Миро на следните сметки:

BGN IBAN: BG24FINV91501004419465

EUR IBAN: BG82FINV91501004419488

Първа Инвестиционна Банка, BIC: FINVBGSF

Клон „Народен театър”, София 1000, ул. „Дякон Игнатий” 7

Мария Илиева Мутафчиева

Благодарим ви, че помагате на Миро!

 
По темата: