„Витоша“ пусна амбициозен портал – не просто сайт на радио!

Vitoshaonline.com е новият интернет портал на Радио Витоша

Новата интернет страница VitoshaOnline.com вече с новини от шоубизнеса, музиката, киното, технологиите, подкаст, блогове на водещите

Новият интернет портал www.VitoshaOnline.com комбинира информация за Радио Витоша с най-актуалното от света на музиката, шоубизнеса, киното, технологиите, обществения и политическия живот на страната.

Феновете на най-добрата музика могат да се информират своевременно и за пътните условия, прогнозата за времето, предстоящи концерти и други любопитни събития.

На VitoshaOnline.com могат да се видят и видеопремиери на клипове на световни попзвезди. Във виртуалния Музикален клуб посетителите имат възможност да се регистрират и да оценяват нови и утвърдени песни, които ще станат част от плейлиста на Радио Витоша.

В секция „Радио“ феновете могат да намерят линкове към профилите на водещите във Facebook, както и да четат техните лични блогове, от които ще научат кой е отказал цигарите наскоро и други пикантни подробности.

В секция подкаст могат да се прослушват любими моменти от програмата на Радио Витоша и най-доброто от сутрешното шоу „Тройка на разсъмване“.

VitoshaOnline.com съдържа информация за всички ефирни кампании, както и игри, в които ще може да се участва само на интернет страницата.

За журналистите има секция „Press“, в която се публикуват всички съобщения до медиите.