Виваком абонати вече гледат спорт от TV+ и F+

След като дълго време единствено абонатите на „Булсатком“ можеха да наблюдават Формула 1 и други спортни събития, ситуацията се променя.

IPTV и сателитният оператор Виваком – един от най-големите в страната – започва официално също да предлага двата канала. TV+ и новият F+, поел спортната програма излъчвана по Film+ до скоро, се предлагат в отделен пакет за 3.90 лв. на месец.

Вземете допълнителен пакет ТВ Плюс и гледайте, новини, филми и следете на живо най-гледаното автомобилно състезание, футбол от Испания, турнири по тенис, пистов мотоциклетизъм и още много спорт.

Добавете ТВ Плюс към вашия основен пакет, без значение дали той е СТАРТ, СТАНДАРТ или ЕКСТРА.

Допълнителен пакет ТВ Плюс има собствен срок от 12 или 24 месеца, който не удължава срока на основната VIVACOM TV/IPTV услуга. Цената на пакета е 3.90 лв. с ДДС месечно, без значение от срока му. При предсрочно прекратяване на пакета, на клиентът се начислява неустойка в размер на оставащите месечни абонаменти до изтичане на първоначалния срок на пакета.

След сключването на това знаково партньорство, потребители се питат дали „Булсатком“ няма да подпишат договор за взаимодействие и в областта на мобилните услуги. Знаете, „Булсатком“ имат и GSM лиценз, но дълго време услугата не стартира. Дали компанията ще наеме мощности от „Виваком“ и дали наистина ще имаме четири оператора, а не „три и половина“, предстои да видим.

 
По темата: , ,